Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PREŽIVELA PAKAO U STANU

Marija Šerifović poplavljena u Americi! (FOTO)

Autor: Z.S.R. | 25.01.2015 - 13:00:00h | Komentara: 4

Marija Šerifović preživela je u petak uveče pravi pakao. Kako „Alo!“ saznaje, pevačici se stan koji je skoro pazarila u Americi poplavio, i to usred noći. Osim velike materijalne štete, pevačica je pretrpela i veliki strah kada su je iz kreveta probudile sirene za uzbunu u zgradi.

Marija Šerifović

Marija Šerifović | Foto: Zoran Lončarević

- Zbog velike količine vode koja je probila u komšijski stan, njeni susedi su upalili sirene kako bi probudili Mariju pre nego što joj voda skroz poplavi stan. Kada je u četiri ujutru otvorila oči i videla stanje u stanu, Marija je istrčala napolje da potraži pomoć i pozove nekog da zavrne ventile kako bi stao protok vode - govori dobro obavešten izvor.


Kako dalje saznajemo, cela drama trajala je nekoliko sati, nakon čega je pevačica bila prinuđena da zavrne rukave i, umesto u krevet, počne sanaciju štete u stanu koja nije mala. Povodom ovog nemilog događaja Šerifovićeva se obratila i fanovima na Tviteru.

Voda joj naparavila dodatne troškove

Voda joj naparavila dodatne troškove

 
- Je l‘ moguće da sam toliki baksuz? Noć iz pakla, plus histerično buđenje zbog poplave koja, logično, ide iz moje sobe u 03.41 - napisala je Marija.

Šerifovićeva je u Ameriku otputovala na turneju, koja će još mesec dana da traje, a tokom koje će posetiti najveće gradove na ovom kontinentu.
 
Poslednji komentari
  • Novosađanin Vreme: 25.01.2015 13:43h

    Nije mi drago, ali napravili ste vest od koje neki koji jedva preživljavaju mogu samo da plaču!!!

  • kemal Vreme: 25.01.2015 14:56h

    jaoo Boze Boze ,kakav veliki problem, sramota. Sirotica je morala posle sva mokra da kuca po Twiteru. Pr..m od takvih izjava. Novinari nemaju zaista materijala sede po \fejsovima /Tviterima i prepisuju kulumne bolesnih nam idijota puna drzava. Pa drugovi novinari sto vi ne zasucete rukave pa joj pomognete kad nema te o cemu da pisete bitnijem ,SIDJITE MALO DOLE OD OBRENOVCA DA POGLEDATE LJUDE KOJI SU CEO SVOJ ZIVOT ULOZILI/I PREKO NOCI IZGUBILI ,GDE SU DANAS IMAJU LI KROVA NAD GLAVOM SVI, STA JE SA VRANJEM VLADICIN HAN,DAJ SE MALO UOZBILJITE ,CEMU UOPSTE SKRETANJE PAZNJE SA PROBLEMA KOJI SU SVAKODNEVNICA U NASOJ ZEMLJI..

  • dorcolac Vreme: 25.01.2015 17:04h

    Nema veze, osim neprijatnosti Marija nece imati nikakvih finansijskih izdataka jer su svi stanovi (kao i kuce) obavezno osigurani. Osiguranje ce joj pokriti sve troskove, t.j. njihova ekipa majstora ce sve dovesti u red i to vrlo brzo.

  • ana Vreme: 26.01.2015 00:17h

    kao u američkom filmu. Sad jos fali psiho. Al srećom u Srbiji je.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP