Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA OBJAVILA AUTOBIOGRAFIJU

Marija Šerifović: Zbog raskida sa devojkom htela sam da umrem!

Autor: Kurir | 27.02.2014 - 00:08:00h | Komentara: 11

Karmen nije smela da ostavi muža i dete. Posle nje sam postala emotivni invalid. Ipak, ubrzo sam upoznala žensku osobu, sa kojom sam dve godine

Loša  su vam  saznanja,  vidimo se na  promociji Marija Šerifović

Marija Šerifović | Foto: Dušan Milenković

 

Marija Šerifović juče je održala promociju autobiografije "Ispovest" u kojoj je otkrila niz pikanterija o kojima nije govorila u istoimenom dokumentarcu. Pevačica je opisala težak period kroz koji je prolazila nakon raskida sa izvesnom Karmen, koja je bila udata i koju je upoznala 2008. godine u Crnoj Gori. Njih dve su u vezi bile skoro tri godine. Iako su se mnogo volele, Marija nije želela da zbog nje njena ljubavnica izgubi porodicu.

Želim da rodim sina Luku

Pevačica je odlučila da nakon knjige i objavljivanja novog albuma, za koji kaže da će biti najbolji do sada, rodi sina Luku.

- Kada budem završila promovisanje projekta "Ispovst", zasnovaću porodicu. Želim da budem stabilna i slobodna što se tiče vremena, da mogu u potpunosti da se posvetim detetu. Otićiću u banku sperme i izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muzku - rekla je Marija.

Porodica je svetinja

- Znale smo satima da vodimo ljubav u hotelskoj sobi. Nekad nismo izlazile po ceo dan, samo bi jedna od nas skoknula po hranu i piće... Rekla mi je da me voli, ali ja sam odlučila da raskinemo. Nije smela da ostavi muža i maloletno dete, a  ako bi nastavila da se viđa sa mnom, to bi sigurno i uradila. Bilo mi je krivo, ali sam se složila sa Karmen. Nisam želela da rasturam porodicu jer je ona svetinja. Tada nisam razmišljala o posledicama, ali nikada više nisam i neću da budem u vezi sa osobom koja je u braku. Ne želim da učestvujem u još jednom ljubavnom trouglu - napisala je, između ostalog, Marija:

- Posle raskida s Karmen postala sam emotivni invalid. Bila sam nesposobna da budem u bilo kojoj vezi, prazna, istrošena, izduvana kao balon. Dva ili tri meseca zaista nisam bila sposobna da se viđam sa ljudima.

Uživa u novoj ljubavi

Nije ni slutila da će naići osoba s kojom će preboleti staru ljubav.

- Nisam mogla da verujem da ću se ubrzo upoznati s jednom devojkom za koju mislim da je drugačija od svega što sam iskusila u svom dosadašnjem ljubavnom životu. Zaljubila sam se kao nikada do sad, nekako normalno, bez trzavica i ludila, bez prekomerne strasti i posesivnosti, ali neću o tome da govorim. Plašim se da ne ureknem... Prošle su skoro dve godine, a mi se nikad, čak ni oko najmanje sitnice, nismo posvađale.

Ljubav s misicom

O Marijinom odnosu sa ženama u medijima se uvek spekulisalo. Pre tri godine pisalo se o njenom raskidu sa bivšom misicom Hrvatske Renatom Lončarević nakon navodne dvogodišnje veze. Njoj je kako se pisalo, Marija posvetila pesmu "Kad ljubiš anđela". Šerifovićka je ovu ljubav obelodanila u Areni 2010. godine rečima:

- Zahvaljujem se svom anđelu za 22 meseca ljubavi - kazala je Marija na svom koncertu.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 27.02.2014 01:25h

    foliras sestro

  • srba Vreme: 27.02.2014 09:46h

    nisi dovoljno platila devojci da budete zajedno,kao i decku sto ti je napisao knjigu,istinita ispovest !?!?!?

  • ana Vreme: 27.02.2014 10:07h

    Baš Luku? I koliko to godina ima, kad ima sto veza po dve godine?

  • Nevena Vreme: 27.02.2014 10:26h

    Kazu da je to majka priroda tako uredila tj geni u nama, a protiv prirode se ne moze boriti, jer ko prirodu pokusa da promeni posledice su uvek tu! Inace da ne verujem u to, ne bih nikako razumela kako osobe mogu da budu u seksualnoj vezi sa istim polom! Mislim da su one ipak hendikepirane osobe na neki nacin...r

  • momazver Vreme: 27.02.2014 11:07h

    Kako fino vaspitana lezbijka,sa sve normalnim porodicnim vrednostima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP