Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUMNJA NA DVE OSOBE

Marijana Mićić i njen dečko na meti manijaka!

Autor: Blic | 19.03.2015 - 18:30:00h | Komentara: 1

Glumica Marijana Mićić u poslednje vreme doživljava veoma neprijatne situacije na ulici, jer neko konstantno grebe automobil njenog dečka Miloša, te im ostavlja čudne poruke.

Marijana i Miloš

Marijana i Miloš | Foto: Instagram/micicmarijana

- Pre neki dan sam napisala jedan status, šaljiv (istinit, ali bezazlen), a sad jedan malo ozbiljniji. U novembru sam imala jednu premijeru u UK Vuk Karadžić i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu u krug izgrebao. Pre neki dan sam na istom mestu imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom, na istoj visini, napisao na mojim kolima, takođe je i moj auto izgrebao ceo, u krug. Dakle to je neko ko zna za premijere i zna da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta - napisala je glumica.
Marijana je dodala da ona i njen dečko sumnjaju na dve osobe.
- Sumnjamo na dve osobe, jednu mušku i jednu žensku. Nije bitna ta materijalna šteta koju bih lično uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja... (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije, npr. da me klepi nekom štanglom u glavu kada sledeći put krenem na probu. Znam da će ovaj status doći do te osobe, pa eto čisto da zna za sledeći put, gledamo te - napisala je Marijana na Fejsbuku.
Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 20.03.2015 09:41h

    Boze sacuvaj nas od bolesnika. Ovo se desava i "obicnim" ljudima, Mom komsiji npr. se desilo slicno, ali samo jednom-izgrebali mu auto namerno, ali ovako nesto makar bilo i samo jednom, a narocito kada se ponavlja ne moze nikako biti "iz ljubavi". U pitanju je cista pakost, a osoba koja to radi nije dobila ljubav od svoje porodice, otuda pakost. To govori o osobi koja to radi - o njenoj nezrelosti i emocionalnoj neinteligenciji da se nosi sa sopstvenim frustracijama. Osim ukoliko to nije neko veoma nevaljalo i nevaspitano dete - kome bi trebalo pedagoski izvuci usi i propisno ga kazniti uskracivanjem nekog zadovoljstva i disciplinovanjem od strane roditelja/staratelja. I roditelje naravno kazniti - da plate reparaciju stete izgrebanih automobila...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP