Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVA ŠLJAKA

Marijana Mićić postala lice Pinka!

Autor: A. O. | 04.08.2014 - 16:30:00h | Komentara: 0

Mićićeva će voditi emisiju "Pinkove zvezdice" čije emitovanje startuje početkom septembra

ss

Marijana Mićić | Foto: Dalibor Danilović

Marijana Mićić još jedno je pojačanje zabavne redakcije televizije “Pink” i ona će od septembra voditi novu emisiju. Inače, poznata voditeljka je drugo je TV lice koje iz producentske kuće “Emotion” dolazi na “ružičastu” televiziju, a pre nje je ugovor potpisao i Milan Kalinić koji će od jeseni voditi talent šou program “Pinkove zvezde”.


Gledaoci su Marijanu imali prilike da gledaju u emisijama “Veliki brat”, “Leteći start”, “48 sati svadba”, “Jednostavan zivot”, “Dnevni magazin” i “Noćni TV projekat”. Imala je nekoliko sporednih uloga u serijama kao što su “Ljubav i mržnja”, “Žene sa Dedinja” i “Urgentni centar”.

Posao Marijane i Milana će biti sličan, jer će Milan voditi program u kojem će se takmičiti pevači stariji od 15 godina, dok ce Marijana u svojoj emisiji ugostiti isključivo “zvezdice”, odnosno pevače koji su mlađi od 15 godina, ali su takođe veoma talentovani.

Žiri još jedne “Pinkove” nove emisije nije za sada poznat. Iz pres službe ove televizije još nisu zvanično potvrdili ali ni demantovali navode domaćih medija da će se Ceca, Bora Đorđević i Haris Džinović naći u žiriju serijala “Pinkove zvezde”, a nisu želeli ni da odgovore na pitanje da li će isti žiri biti i za “zvezdice” ili će se razlikovati, piše telegraf.rs

Nedostupan za komentar:  Kalinić

Milan  Kalinić | Foto: Nemanja Kostić

Kako saznajemo, emitovanje obe emisije startuje već početkom septembra.

Ostala je još jedna prilika da talentovani pevači pokažu šta znaju i izbore učešće u prvoj sezoni “Pinkovih zvezda”. Finalna audicija održaće se u Beogradu 15. avgusta u 13 časova i na nju mogu da dođu svi koji do sada nisu bili ni na jednom kastingu. Istog dana održava se i finalna audicija za “Pinkove zvezdice” i to u zgradi “Pinka” u Beogradu, i u zgradi “Pink BH” u Sarajevu. Audicija za “Pinkove zvezdice” u Podgorici održaće se 16. avgusta u 14 časova u KIC Podgorica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP