Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RIJALITI ZVEZDA PROGOVORILA NAKON RASKIDA

Marijana: Nikada se neću vratiti Nemešu

Autor: B. R. | 04.08.2014 - 09:00:00h | Komentara: 2

Hrvatica Marijana Čvrljak, pobednica prvog regionalnog rijalitija „Veliki brat“, revoltirana različitim napisima i komentarima povodom raskida sa Nikolom Nemeševićem, odlučila je da progovori o svemu, naročito u knjizi koju piše.

A mislili su da će večno da traje

A mislili su da će večno da traje | Foto: Petar Marković

- Svim pi*kicama koje nemaju svoje živote poručujem: „Da, uživala sam i osećala sam se voljeno. Da, kraj je, je*i ga, ali ne bih se vratila bivšem, hvala, ne. Nije mi do para, moj izbor između lika s 5.000 evra mesečno i studenta bio je očit. Mislila sam sve vreme na dete, ona je ionako bila samo moja želja, ali to niko ne zna. Ostatak pročitajte u mojoj knjizi“ - rekla je Marijana.


Besna što mnogi njeni virtuelni prijatelji sebi daju za pravo da komentarišu stvari poput toga da je Nemeš nju iskoristio jer je osvojila 100.000 evra, da je zbog njega ostavila dobrog muža i napadaju je da joj tako i treba jer je bila sa Srbinom, ona je jasno poručila:
- Ako već toliko dangubite da još uvek komentarišete mene ovako nebitnu, šta je s ratovima i krizama?

Podsećanja radi, ona i Nemeš započeli su vezu pre tri godine uživo u kući u Košutnjaku, gde su pred celim auditorijumom često imali seksualne odnose. Marijana je po izlasku ostavila muža, podelila nagradu napola i posvetila se ćerki, ali i vezi sa Nemešom. Napustila je rodni Šibenik i preselila se u Zagreb, gde je ubrzo potrošila sav novac. U aprilu ove godine, pojavile su se informacije o njihovom raskidu koje su oboje demantovali, da bi se pre nekoliko dana definitivno rastali.
Poslednji komentari
  • anazg Vreme: 04.08.2014 12:06h

    draga moja, ti da si htjela anonimnost i da se o tebi ne priča i ne piše ne bi nikad došla u B.B.,niti bi si dozvolila onakvu javnu blamažu i sprdnju od svog braka i kakav god on bio, rješila bi i rastavu i sve dalje od javnosti,pobjedila si jer se ovaj isti narod sažalio nad tobom kao žrtvom svega....niti si ti žrtva,niti naivna i nevina...zato pokrij se ušima i poštedi nas iduće sapunice od svog života pa te nitko neće ni spomenut

  • Lana Vreme: 05.08.2014 04:19h

    Sapunica ….. i to najjeftinija i najotuznija S A P U N I C A !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP