Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRAŠNO

Marijani Leontijević porodica još nije evakuisana, ona na tabletama za smirenje!

Autor: Puls | 17.05.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Voditeljka Marijana Leontijević oglasila se sinoć na društvenoj mreži "Fejsbuk" gde se požalila prijateljima da njen otac i brat još uvek nisu na sigurnom, te da evakuacioni tim još uvek nije stigao do njih.

Marijana Leontijević sa majkom

Marijana Leontijević sa majkom

- Poslednje što želim je da se čujem sa mojim bratom i ocem koji su u Obrenovcu i da mi kažu da su evakuisani i da su dobro!!!!!! Mama i ja koje smo u Beogradu ne možemo da ih dobijemo od 15h danas!!! Znam da nemaju struju i da čuvaju baterije ali ja već paničim. Biću budna celu noć dok ne budem sigurna da su na sigurnom. A ja sam na tabletama za smirenje!!!!!!!!!!!! Bila sam pribrana ceo dan ali me sad već popušta stpljenje! MNOGO LJUDI NIJE SPAŠENO I MNOGO NJIH TRAZI POMOĆ !!HVALA SVIMA NA PODRŠCI I POMOĆI !!!! KO MOZE NEKA POMOGNE!!!! - napisla je Marijana.

U međuvremenu kontaktirali smo Leontijeviću. Nažalost, ona je i dalje zabrinuta za svog oca i brata i pod velikim je stresom.

–Neću biti mirna dok kraja mene ne budu tata i brat! - rekla je Marijana za "Pulsonline", a po glasu se moglo primetiti da je teško podnela i poplavu koja je uništila njen dom u Obrenovcu, a posebno brigu zbog svojih najmilijih.

- Da li neko zna kojim putem možemo mama i ja da krenemo kolima do Obrenovca? Koji put je prohodan? Moj brat i otac još nisu evakuisani! Pukla brana na Savi kod elektrane! Leševi plutaju! Molim vas, ako znate javite - napisala je Marijana na svom Fejsbuku.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP