Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KUPIO VILU U KOJU NE SME DA UĐE

Marko Jarić prevaren za 300.000 evra! (FOTO)

Autor: Isidora Tubin | 10.02.2015 - 16:01:00h | Komentara: 9

Marko Jarić kupio je kuću u Gospodar Jovanovoj ulici za 300.000 evra, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, objekat je pod sporom, koji se vodi između Vide Sretenović i njenog pastorka Nenada Manoleva, koji je za „Alo!“ ispričao sve detalje u vezi sa kupovinom.

Izigran:  Marko Jarić

Izigran: Marko Jarić | Foto: Marko Metlaš

Naime, Neanad je za naš list ispričao kako je njegova maćeha uzela od Jarića pare za kuću, a pošto po zakonu to nije smela da uradi, sada ni slavni košarkaš u istu ne sme da uđe.


- Kuća je pripadala mom pokojnom ocu Dimitriju i mojoj maćehi Vidi, a nakon smrti mog oca, ona i ja smo imali interni dogovor da meni pripada jedan deo kuće, dok drugi ostaje njoj. Kuća se vodi na nju, jer je moj otac sa njom imao džentlmenski dogovor i nije ništa pravno regulisao, ali to moja prava ne menja, jer su tu kuću njih dvoje stekli u bračnoj zajednici - tvrdi Nenad i nastavlja:

Od ove kuće Marko planira da napravi velelepno zdanje

Od ove kuće Marko planira da napravi velelepno zdanje | Foto: Dimitrije Goll


- Naš dogovor je funkcionisao do leta 2014. godine, međutim, kada sam maćehi saopštio da planiram da napravim hostel od jednog dela kuće, u kome inače živim, ona je rekla kako meni ništa ne pripada, pa sam pravdu potražio na sudu i tražio poravnanje imovine - objasnio je Manolev kako je došlo do sudskog spora.

slavni košarkaš kupio vilu u koju ne sme da uđe

slavni košarkaš kupio vilu u koju ne sme da uđe | Foto: Dimitrije Goll


Nenad navodi da je od tada kuća pod sudskim sporom i da on nije imao nikakvu nameru da je prodaje dok se situacija na sudu ne reši.
- Ja sam dobio rešenje da imam pravo da napravim hostel od dela u kome živim i započeo sam radove, a za prodaju kuće saznao sam tek kada sam pre tri meseca ugledao Marka Jarića na svojim vratima. Pustio sam njega i ljude koji su bili sa njim da pogledaju kuću, mislivši da će me maćeha u nekom trenutku obavestiti i da ćemo prvo regulisati šta kome pripada sudski - objašnjava Nenad i govori o tome kakav je šok za njega usledio:

Ima dokaze da se sudi za njegov deo kuće:  Nenad Manolov

Ima dokaze da se sudi za njegov deo kuće: Nenad Manolov | Foto: Dimitrije Goll


- Pre četiri dana, ljudi koji su tvrdili da ih je vlasnik kuće poslao, ušli su u moj posed želeći da promene brave. Po mojim saznanjima, poslao ih je Marko Jarić, koji očito nije upućen u situaciju, jer bi u tom slučaju poslao policiju sa njima, ukoliko smatra da je neko u njegovom posedu ko ne polaže prava na to.

Nenad je objasnio da se majstor kog je on angažovao da vrši radove na izgradnji hostela slučajno zatekao na licu mesta i oterao ljude koji su bez reči otišli.

- Ja polažem prava na određeni deo i Marko Jarić ne može ništa sa njom dok se to pravno ne reguliše. Trenutno pokušavam da stupim u kontakt sa njegovim advokatima, kako bi ih obavestio o celoj situaciji, pa ćemo o daljem ishodu razgovarati - zaključuje Manolev.
Poslednji komentari
  • mr.burns from simpsons Vreme: 10.02.2015 16:21h

    MA AJDE! Samo plac u gospodar jevremovoj vredi vise, sa svim postovanjem za gospodina Jarica, hteo je da se jeftino udene u bgd krug dvojke, pa toga vise nema...ocigledno zivahna neka bakica...

  • milomir.dv Vreme: 10.02.2015 18:25h

    Naivan ko Divac.

  • bibi Vreme: 10.02.2015 20:28h

    ako u Katastru nije stajala nikakva zabeležba sudskog spora, biće verovatnija situacija da je Jarić ovde bio savestan. Pitanje za ovog momka je zašto, kad već ima pravnu pomoć, nije upisao zabeležbu tog spora i kako on uopšte može započeti bilo kakve radove sa odobrenjem nadležnih organa (što ako postoji, zaista predstavlja očigledan dokaz kriminala) ako je spor u toku, a on pravno nema nikakva vlasnička prava do okončanja spora.

  • marina Vreme: 11.02.2015 06:28h

    Da grozne li kuce.

  • Maca Vreme: 11.02.2015 06:57h

    Hoce gosn. Jaric u centar grada!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP