Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAMATIČNO!

Marko Vanila: Sekunde su me delile od smrti!

Autor: Kurir | 19.03.2014 - 14:30:00h | Komentara: 1

Sve popularniji pevač i bivši farmer Marko Vanila samo pukim spletom srećnih okolnosti ostao je živ!

Marko Vanila

Marko Vanila | Foto: facebook

Naime, kako saznajemo, zbog velike iscrpljenosti, bolesti, ali i uzimanja raznoraznih lekova bez lekarskog nadzora, Marko je doživeo telesni šok i gušenje. Brzom reakcijom njegove sestre, koja je ostala prisebna, život mu je spasen. Koliko je situacija bila dramatična, potvrđuju i reči lekara nakon što je urgentno primljen u KBC Bežanijska kosa - rekli su da se samo jedan od deset ovakvih slučajeva ne završi najgorim ishodom!

Pozvali smo Marka, koji nam se javio iz bolničke postelje. Iako izmoren, ispričao nam je šta se desilo.

- Sve je počelo bezazleno. Dobio sam blagu upalu krajnika, disajnih organa, a zatim i temperaturu. Zbog haosa oko novog spota za pesmu „300 čuda“ nisam imao vremena da odem kod lekara i sam sam se lečio, na svoju ruku. Pio sam lekove za koje sam mislio da će mi pomoći - priča Marko i dodaje:
- U toku dana osećao sam se loše, ali i dalje nisam to shvatao ozbiljno, jer sam imao previše obaveza i mislio sam da sam iscrpljen, pa sam nastavio s radom. Odjednom mi je pozlilo! Košmar! Ruke i noge su mi bile hladne ko led, a glava mi je gorela! Jedva sam se popeo uz stepenice, ali nisam imao snage da dođem do kreveta! Pao sam i počeo da se gušim. U grudima me je užasno bolelo! Ne daj bože nikome! Mislio sam da ću umreti. Telo mi se treslo, gubio sam svest.
Srećom pa Marko nije bio sam u kući. Njegova sestra je čula kad je pao i počeo da zapomaže. Dotrčala je, pozvala drugog brata, te su ga hitno odvezli u bolnicu.

- Gušenje je bivalo sve jače. Nepodnošljivo. Grudi kao da mi je neko snažno pritisnuo, nisam mogao da udahnem. Ne sećam se svega, izgubio sam se. Doktori su munjevito reagovali, odmah su me stavili na kiseonik, infuziju, dali mi koktel injekcija. Hvala im do neba! - prepričava pevač svoju celovečernju dramu i borbu za život:
- Uzrok je stres i loša kombinacija lekova koje sam uzeo. Čak ne isključuju ni jaku alergijsku reakciju na neki lek. Rekli su mi da samo jedan od deset ovakvih slučajeva prođe sa srećnim ishodom i da očito imam ozbiljnog anđela čuvara.
Zbog nemilih događaja Marko Vanila je morao da odloži promociju spota za pesmu „300 čuda“, u kojoj mu gostuje Sandra Afrika, za sledeći ponedeljak.
Poslednji komentari
  • Djina Vreme: 20.03.2014 09:13h

    Poštovani, zahvalnost Bogu se čini kroz odredjene rituale u svetinjama , a ne preko pisanih medija. Vaša zahvalnost treba da bude mnogo veća ljudima koji su vam pomogli da se oporavite i da jednom naučite da ne uzimate nikakvu terapiju bez nadzora lekara. Svi smo upućeni na lekare jer im je to posao, a pre svega čuvajuću najveće bogatstvo - zdravlje. Dakle, koristite njihove usluge bilo privatno bilo u Domu zdravlja. Nadam se , da ste naučili na svom primeru šta se dogodi kad zanemarite bitne stvari u životu.................

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP