Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTAC NA SLUŽBENOM PUTU

Marku donose bebu u zatvor

Autor: D. P. - D. Ć. | 23.03.2013 - 19:52:00h | Komentara: 3

Marko Mišković, skoro je postao otac, a Miroslav Mišković po treći put deda, pa će obojica uskoro imati prilike da vide devojčicu koju je u jednom beogradskom porodilištu donela na svet pevačica Jovana Nikolić, međutim, moraće da podnesu zahtev sudiji kako bi ih mama i ćerka posetile u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda, saznaje „Alo!“.

- U ovakvim slučajevima pritovrenici ne mogu biti pušteni na slobodu, kao što je bio slučaj kada je Miroslav Mišković izašao kako bi prisustvovao sahrani majke, ali mogu videti svoje najbliže, uključujući i novorođenče, tako što će ih oni posetiti. Ukoliko podnesu zahtev sudiji za ovakvu posetu, ona će im verovatno biti odobrena - rekao nam je izvor iz Specijalnog suda.

Jovana Nikolić i Marko Mišković

Jovana Nikolić i Marko Mišković | Foto: Oksana Krutenjuk

Inače, unuka najpoznatijeg srpskog tajkuna odmah po rođenju dobila je ime Antonina, a Markova verenica Jovana porodila se prirodnim putem. Lepe vesti najpre je na “tviteru” podelila Jovanina sestra Maša Nikolić Karić.

- Jovana i Marko su postali mama i tata! Rodila nam se Antonina! Najponosnija tetka na svetu! Rodila nam se mala crnokosa devojčica - 3.450 g, 52 cm! - napisala je Maša, koja je i svog supruga Bojana Karića putem “tvitera” obavestila da je postao teča.

Sad bi svi da svedoče: Miroslav Mišković

Miroslav Mišković | Foto: FoNet - Božidar Petrović

Radost nije krila ni druga tetka, Markova sestra Ivana Mišković Karić.

- Postala sam tetka prelepe devojčice Antonine! - napisala je direktorka “Delta holdinga” Ivana Mišković.

Kako “Alo!” saznaje, Jovana, ćerka poznatog reditelja Bože Nikolića, porodila se u porodilištu u Višegradskoj iako je planirala da to učini u Londonu, a od ove ideje je odustala nakon što je 12. decembra njen verenik Marko Mišković pritvoren.
A kako Jovana i Marko nisu venčani, svoju ćerku Antoninu mlađi Mišković moći će da prizna tek po izlasku iz pritvora.

Tuđman pocepao Marka!


U pritvorskoj jedinici Specijalnog suda gde je Marko Mišković pritvoren već tri i po meseca, tokom jučerašnjeg dana bilo je veoma veselo kada je sinu vlasnika “Delta holdinga” javljeno da mu se verenica porodila i da je dobio ćerku Antoninu, a kako otkriva izvor, košulju mu je cepao i Igor Tuđman, unuk pokojnog predsednika Hrvatske.
- Među prvima su Marku čestitali cimeri iz ćelije Dušan Morača, vlasnik TV “Duga”, i Slavoljub Korićanac, uhapšen u aferi “Agrobanka”, sa kojima je dosta blizak, ali i unuk pokojnog predsednika Franje Tuđmana, Igor, koji je uhapšen zbog pljačke i prevare, a koji ga je pošteno iscepao. U kantini je kupio hranu i piće, te je počastio cimere, i slušali su muziku sa radija - otkrio je izvor blizak Miškoviću, a on će verovatno poslati zahtev Specijalnom sudu za posetu ćerkice. Njemu, kao i njegovom ocu Miroslavu Miškoviću, 8. marta produžen je pritvor za još tri meseca.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 23.03.2013 21:43h

    cestitka!

  • sanja Vreme: 23.03.2013 21:57h

    Nije prirodnim putem nego carski rez A TO JE VELIKA RAZLIKA ! nisu valjda ludi da nose bebu u zatvoru ? to samo u srbiji moze....Novopeceni tata da je posten ne bi bio iza resetaka

  • Babo Vreme: 24.03.2013 05:35h

    Sanja ne osudjuj unapred. Da si majka razumela bi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP