Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUPRUG JOJ DAJE VIŠE NOVCA

Marta Savić: Mile plaća da ne uđem u rijaliti!

Autor: Vesti-online.com | 23.07.2013 - 20:35:00h | Komentara: 0

Kako počnu pripreme za neki domaći rijaliti šou program, tako pozive za učešće dobijaju brojne poznate ličnosti. Marta Savić (47) kaže da je do sada više puta odbijala takve pozive.

Marta Savić

Marta Savić | Foto: facebook

- Zvali su me da uđem na Farmu i u Velikog brata, ali... Da sam slobodna i nemam porodicu, prihvatila bih poziv iz cuga, jer imam želju da me publika upozna baš onakvu kakva jesam - bez šminke, vrednu, pričljivu. Ali, ovako, nema šanse. Ne želim da iko zbog mog pojavljivanja u rijalitiju drži pod medijskom lupom mog muža ili ćerku, čeprka po njihovim životima, izvrće činjenice - kaže Marta.

Zar vam ne bi teško palo rano ustajanje, pošto je poznato da ne ustajete pre podneva?
- Ne bih se uopšte folirala, niti dodvoravala publici. I tamo bih spavala do podneva, možda i duže, a kad ustanem onda bih, kao i kod kuće, krenula da spremam, ribam, glancam... To sam ja!
Šta na sve to kaže vaš suprug Mile Kitić?

- Smeje se i kaže da mi tako nešto nije potrebno. Bolje je da sedim kod kuće i uživam, a on će mi dati više para nego što bi bio honorar u rijalitiju. Moj muž ne žali da odreši kesu, plati više od drugih, samo da ja ostanem uz porodicu.

Sve za lepotu: Mile Kitić

 Mile Kitić | Foto: Zoran Ilić

Početkom godine ste operisali žučnu kesu, kako se sad osećate?
- Hvala bogu da su prošle te muke. Nisam ni pretpostavljala da imam kamen u žuči, iako sam pre četiri godine tokom odmora u Egiptu imala jači napad. Posle toga nisam imala problema, osim povremenih nadimanja, što sam prepisivala prejedanju, sve do napada koji je doveo do operacije. Posle toga tri i po meseca jela sam samo mlad sir, surutku i integralni hleb. Verujte, porađala sam se prirodnim putem, nije bilo lako, ali to se ne može porediti sa ovim bolovima. Mnogi ne shvataju da kamen u žuči nije naivna stvar, jer kako reče moj lekar, to je kao da imate tempiranu bombu. Ne zna se kad može da napraviti haos u organizmu. Nedavno sam radila analize krvi i sada je sve u najboljem redu.
Da li ste nastupali poslednjih meseci?
- Nisam, jedino sam snimila spot za pesmu "Nek boli". Za tu priliku obukla sam venčanicu, prvi put u životu. Ispunila sam svoju davnašnju želju, pošto je nisam nosila na venčanju i odlično sam se osećala u venčanici.
Ko je najstroži kritičar vašeg muža i vas?

- Naša ćerka Elena zna opasno da iskritikuje neke moje stare pesme i nastupe. Što se numera novijeg datuma tiče, one joj se dopadaju. Dešavalo se da Mile i ja donesemo kući iz studija tek završene snimke, zadovoljni odrađenim poslom, a onda ih ćerka s posebnom pažnjom preslušava. Zapaža i najmanje greške, skreće nam pažnju na pevanje, intonaciju, argumentovano iznosi opaske, pa smo već nekoliko puta njen otac i ja morali da se vraćamo u studio i ponovo snimamo neke delove. Tako ispada da dok Elena ne da zeleno svetlo, pesma ne može na album.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP