Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZABRINUTA

Marta Savić: Plašim se za moju Elenu!

Autor: Puls | 19.08.2013 - 13:30:00h | Komentara: 0

Pevačica i pevač Marta Savić i Mile Kitić osim o svojim karijerama, od skora pažljivo prate i prve estradne korake svoje ćerke Elene Kitić, koja već privlači pažnju svojin snimcima na Youtube i polako krči za sebe prostor na muzičkoj sceni.

Marta je za "Pulsonline" otkrila kako gleda sada na ćerkine početke i da li strahuje da se ona neće snaći i da li je razmišljala da zabrani Eleni da se bavi javnim poslom da ne bi osetila ružne strane ovog posla.

Marta Savić sa ćerkom Elenom

Zaštitnik od estradnih muka; Marta Savić sa ćerkom Elenom | Foto: facebook

– Pitanje je više nego pravo za mene jer se upravo tim pitanjem najviše bavim. Teko je detetu koje voli i na neki način je rođena da se bavi muzikom, uskratiti ili zabraniti da ide tim putem. Nismo ni pokušavali to, jer smo svi bili sigurni da ima Božiji dar i da bi bilo uzalud i grešno sputavati je. To je ta lepa strana u kojoj svi umetnici uživaju, ali sam uplašena kad je u pitanju medijska priča koja će je pratiti, jer ne zna koliko je jaka i koliko lako ili teško će podneti sve što joj se bude dešavalo. Ja kao majka sam najviše zabrinuta zbog toga, jer sam i sama teško podnosila mnogo toga, a kad je ona u pitanju, prvo mislim kako će ona, a posle i kako će mi.
Pevačica svakodnevno savetuje svoju naslednicu da bude jako oprezna.
– Trudim se da joj pojasnim kako i zašto se nešto dešava, da ne obraća pažnju koliko god može na negativne natpise, komentare. Da veruje u sebe i niko ne poljulja neistinom ili omalavažavanjem njenu veru. Isto tako i da je lepi natpisi i komentari ne zanesu da preceni sebe. Sve su to opasnosti, otkrila je pevačica za naš portal.
Interesantno je da Marta preporučuje svojoj Eleni da se ugleda na nekog iz kuće – na svog oca Mileta Kitića.
– Tata joj je najbolji primeti. Niti čita, niti ga zanima šta se piše, ne koristi internet. Bavi se sportom i muzikom. Na njega ako se ugleda, biće najbolje jer sačuvati sebe u ovom vremenu gde su svi željni slave je teže nego ikad, izjavila je folk pevačica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP