Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBEDNIK "FARME 4" JOŠ NIJE DOBIO HONORAR!

Memo tužio "Pink"!

Autor: E. V. | 04.05.2014 - 09:00:00h | Komentara: 7

Nakon Jelene Golubović, koja je zbog neisplaćenog honorara za pobedu u rijalitiju „Farma“ isprozivala čelnike Televizije „Pink“, i bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac podneo je tužbu protiv ove medijske kuće jer nisu ispoštovali ugovor da mu se kao pobedniku „Farme četiri“ uplati na račun 50.000 evra, saznaje „Alo“ od dobro obaveštenog izvora.

Džaba se radovao: Memo

Džaba se radovao: Memo | Foto: D. Milenković

-Iako se rijaliti šou „Farma 4“ završio u junu prošle godine, tadašnjem pobedniku Memi još uvek nije uplaćen novac - kaže naš izvor i natavlja:


- Nakon višemesečnog ćutanja i čekanja na nagradu, Memi je dozlogrdilo, pa je krajem aprila angažovao advokata iz Beograda Dejana Alagića, koji je tužio Televiziju „Pink“ zbog nepoštovanja ugovora. S obzirom na to da je poznatog slikara za rijaliti šou „Farma“ predložila direktorka bosanske Televizije „Pink“, on nije ni imao potrebu da traži svoj novac od Željka i Milice Mitrović, jer se sa njima nije ni dogovarao. U nekoliko navrata obećano mu je da će dobiti novac, ali je od 50.000 evra zasada dobio samo 10.000, što je nedopustivo za bilo koga, a pogotovo za „Pink“, koji je vodeća medijska kuća u regionu - završava naš izvor.

Sulejman Memo Haljevac

Sulejman Memo Haljevac | Foto: M. Šurjanac

Kako saznajemo, prvo ročište održaće se uskoro, i to u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, kada će biti saslušane obe strane.


Kako bismo proverili istnitost ove priče, pozvali smo Haljevca, koji nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja.

- Ne želim da komentarišem ništa - rekao je kratko poznati Sarajlija i prekinuo vezu.

Podsećanja radi, ovo nije prvi slučaj da pomenuta medijska kuća ne isplaćuje honorare učesnicima rijaliti šou programa koje su emitovali na svojoj frekvenciji, ali se retko ko usudio da se oglasi tim povodom u javnosti.
Poslednji komentari
  • Ida Vreme: 04.05.2014 11:45h

    Ako ste se ti Jelena Golubovic valjali poblatu za pare koje niste dobili - to je vaš nivo. "Izreklamirali" ste se, trebala vam je medijska kampanja, uspeli ste Muso Kuso Sulejman...

  • Stevan-NS Vreme: 04.05.2014 13:39h

    I Memo i Jelena Golubović su svojevoljno pristali da "igraju " u krčmi bez krčmara,pa je i račun takav.Za nauk drugima.O kvalitetu "igre" nećemo sad.

  • BgBoy Vreme: 04.05.2014 15:28h

    Bosanski slikar Memo! E pa bolan Memo zahvaljujući tom pinku ti postade slikar i čusmo za tebe i zato ćuti i daj ti nešto njima za reklamu, bar ih časti ćevapima kad dođu u bosnu!

  • drLaki Vreme: 04.05.2014 19:19h

    Kakve ima veze ko je koga predlozio u realiti? Onda ako neke predloze roditelji, oni treba da im isplate honorar?

  • nedjo Vreme: 05.05.2014 02:19h

    zeljko voli vise pare od njih...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP