Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TOP SECRET

Merima Njegomir se tajno udala za tajkuna!

Autor: Alo.rs | 17.03.2015 - 23:02:00h | Komentara: 16

Merima Njegomir je stala na ludi "kamen"...

Merima Njegomir

Merima Njegomir | Foto: Zoran Lončarević

Poznata pevačica (61) udala se prošle nedelje za Dragoljuba Markovića (54),. vlasnika firme "Krmivo produkt", javlja "Kurir.

Iako je jedan od naših najopznatijih pevačica narodne muzike konačno ispunia san o velikoj porodici, ona je odlučila da se tajno venča zbo Dragoljubove prve supruge Ljiljane, koja mu je pravila probleme u javnosti.

Merima, koja je urednik narodnih redakcija muzičke produkcije RTS i PGP, i poznati biznismen, sklopili su građanski brak u opštini Surčin, gde Marković inače živi u liksuznom zdanju na velikom imanju sa zatvorenim bazenom i terenima za tenis i mali fudbal, izgrađenim na platformi iznad same obale Dunava.

S obzirom na to da oni sve vreme svoju ljubav nisu pokazivali u javnosti, Merima i Dragoljub su odlučili da tako i radosnu vest podele sa porodicom i najbližim prijateljima.

- Samo najuži krug ljudi zna da su Merima i Dragojlub sklopili građanski brak. Oni to kriju zbog Dragoljubove prve supruge Ljiljane, koja mu je već pravila probleme u javnosti i dovodila ga u vezu sa pogrešnim pevačicama. Kako bi izbegli medijsku pompu, oni su odlučili da se pevačica preseli kod njega na imanje u Surčinu i da se tajno venčaju. Inače, biznismenov otac je veliki poštovalac Meriminih pesama i on je najviše oduševljen snajkom, jer je takvu damu i domaćicu oduvek želeo u svom domu - tvrdi izvor.

Podsetimo, Njegomirova je, pored bogate muzičke karijere, i majka četvoro dece - Ljubice (35), Milice (33), Jelene (30) i Marka (28). ONa je baka Filipu (3), koga joj je podaril najmlađa ćerka, kao i Sonji, koju je najstarija naslednica rodila 1. januara prošle godine.

Sa druge strane, Dragoljub iz braka sa Ljiljanom ima samo jednu ćerku. On je javnosti poznati kao kum pokojnog premiejra Zorana Đinđića, čiju je decu krstio. U kumovskim vezama bio je i sa Ljubišom Buhom Čumetom.

Inače, Merimi Njegomir se nije dopao telefonski poziv zbog ove priče.

- Bilo bi vam bolje da ne pišete o tome. Molim vas, ostavite me na miru. Zbog čega me niste zvali da pitate za koncert koji imam za dva dana - ljutito je odgovorila novinaru "Kurira" i spastila slušalicu.

Dragoljub Marković nije bio dostupan za komentar.

Poslednji komentari
  • mile Vreme: 17.03.2015 23:15h

    "...biznismenov otac je veliki poštovalac Meriminih pesama i on je najviše oduševljen snajkom, jer je takvu damu i domaćicu oduvek želeo u svom domu - tvrdi izvor." Svasta,stvarno svasta!!!pa,kao da novopeceni mladenci imaju 25 godina a ne i unucice,pa je svekar srecan sto ima takvu snajku.

  • branko1 Vreme: 17.03.2015 23:17h

    Pa kad je tako bezobrazna nemojte je pitati ni pisati ni o braku brak ni o koncertu

  • Nada Vreme: 18.03.2015 00:01h

    Od starih koka ove mladje ne mogu da ulove muskarce. Pa kako bre ozeni baku? Zar nije Merima sa biznismenom Anteljom -vlasnikom Gemaxa.A da on je ostao bez love.

  • Zic Vreme: 18.03.2015 04:18h

    Kad li ce ova tikva puci ,Kao i predhodne.

  • Драгомир Vreme: 18.03.2015 06:48h

    Драгољубе,Драгољупче,нека ти је бог у помоћи!Мора да ниси обавештен каква је била први пут супруга?Ко,бре,се жени певачицом па да је и Мерима.То никада није код куће у нормали!Или је на тезги или спава.То се никада не ваћа за оглагију па да сагради нешто са сиром и јајцима.За таке оклагија служи за дириговање,не дај боже!А боље да и не гради јер може бити да са сиром и јајцима тури нешто још?Ако пожелиш.Ја толико ако ме разумете?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP