Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TAKO KAŽE

Mia: Kada bih pričala o privatnom životu, više nikoga ne bi zanimale moje pesme!

Autor: folk-portal.com | 16.03.2014 - 18:00:00h | Komentara: 0

Atraktivna pevačica Mia Borisavljević nedavno se vratila iz Italije gde je bila na dužem odmoru. Ona je jedna od onih koja je radila tokom cele prošle godine, pa joj je ovaj odmor i te kako bio potreban. Odmah po povratku, Mia se "bacila" na posao i snimila dve nove pesme.

Ulaže u nekretnine: Mia Borisavljević

Mia Borisavljević

 - Hitovi se ne "ubadaju". Kada sarađujete sa ljudima koji su napravili mnogo hitova, znači da to nije stvar slučajnosti. Prostudirala sam kako se dolazi do toga, pa se nadam da su dve moje pesme koje će uskoro izaći već u najavi hitovi. Autor jedne je i sam izvođač, tako da ćete uskoro saznati koji je duet u pitanju. – rekla je pevačica.
Osim na pitanja o karijeri, zgodna Valjevčanka odgovarala je i na pitanja o privatnom životu. Iako se o njenim burnim vezama dosta pisalo, ova pevačica je manje u medijima tim povodom od nekih svojih koleginica, a kako kaže, razlog tome je što je dopušta novinarima da lako saznaju s kim se viđa, prekida vezu, te intimu čuva isključivo za sebe.
- Kada bude veridba, udaja, beba, to sigurno neću moći da sakrijem. Tako velike stvari ne treba ni kriti. Ali zašto bi javnost morala da zna kada sam sa nekim raskinula, kada sam se pomirila, šta mi je kupio. Što se majčinstva tiče, ako bi mi se u ovom trenutku desilo da zatrudnim, naravno da bih rodila dete i bila bih srećna i ponosna na to. Međutim, sačekala bih još godinu do dve jer mislim da ću tek tada biti kompletna ličnost. Majka treba da bude u potpunosti posvećena detetu, a ja ne mogu, ako sam rastrzana i još nisam ostvarila neke svoje ciljeve, da srljam u nešto drugo i treće. Ali, ako se to bude desilo van mojih planova, naravno da će sve drugo pasti u vodu. – rekla je Mia.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP