Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POŽAR IZBIO U BLIZINI NJIHOVIH DOMOVA

Miji Borisavljević, Jeleni Kostov i Luni Đogani umalo izgoreli stanovi!

Autor: Kurir | 15.01.2015 - 15:30:00h | Komentara: 0

U noći dočeka pravoslavne Nove godine, u zgradi u kojoj žive tri estradne zvezde, izbio je požar u restoranu u suterenu zgrade, ali na svu sreću, nije bilo povređeniih

Nakon susreta nije  više mogla da skija:  Mia Borisavljević

 Mia Borisavljević | Foto: Zoran Lončarević

Doček pravoslavne Nove godine preseo je je Miji Borisavljević, Jeleni Kostov i Luni Đogani, čiji stanovi umalo nisu izgoreli te noći u požaru.

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija se čak zatekla u zgradi jer je s društvom kod kuće pravila žurku, pa je prva osetila dim kad se zapalio restoran u suterenu. Kako je njen stan odmah iznad lokala, svi su istrčali ni policijaa ulicu i pre nego što su stigli vatrogasci i policija.

Luna Đogani

- Mnogo sam se uplašila kad sam videlada vatra iz restorana ide ka mom prozoru. Verujte mi da bih se ubila da mi je izgoreo stan koji sam opremalča sa toliko ljubavi. Dim je počeo da se širi sve više, a ja sam sprijateljima izletela napolje, gde su bili i ostali ljudi iza zgrade. Vatrogasci su stigli na vreme i sprečili da se požar proširi na stanove – izjavila je Luna, koja u svom domu još oseća miris paljevine.

Borisvljevićeva je vest o vatrenoj stihiji saznala od prve komšinice dok je sa prijateljima slavila pravoslavnu Novu godinu u drugom delu grada.

- Mnogo sam se uplašila, a dok se sve nije završilo, nisam mogla da se smirim. Brza intervencija vatrogasne službe sprečila je veću štetu. Sve vreme sam bila na telefonskoj liniji s komšijamamkoje su me obaveštavale šta se dešava. Srećom, sve se dobro završilo – rekla nam je Mia, dok je njena koleginica Jelena Kostov, koja živi sprat iznad te noći nije ni bila u Beogradu.

Ipak neće blistati u beloj venčanici: Jelena Kostov

-Radila sam u Prokuplju, ali sam čula da je bio požar. Dobro je da nisam bila tu jer bih se istraumirala – rekla je Jelena.

Gazda lokala, Marko Nešić, kaže da je požar brzo saniran.

- Odmah smo preduzeli sve mere bezbednosti. Svaka čast vatrogascima, koji su brzo stigli i ugasili požar. Niko od gostiju nije bacao pirotehniku jer je napolju bilo hladno, a svi su se veselili u restoranu – tvrdi Nešić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP