Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POTRESLA GA TRAGEDIJA

Miki Mećava žali starletu!

Autor: D. Ćuruvija | 17.12.2014 - 21:30:00h | Komentara: 1

Vest o pogibiji poznate banjalučke pevačice i starlete Slađane Slađe Guduraš (27), potresla je sve one koji su je poznavali, a preko Fejsbuka je žaljenje izrazio i pevač Miki Mećava.

Miki je 3. decembra sa Slađom bio na snimanju emisije u Sarajevu, koja treba večeras da se emituje.

a- Jako mi je žao Slađe Guduraš, koja je tragično završila svoj život pre neki dan u saobraćajnoj nesreci. Bili smo na snimanju na snimanju u Sarajevu u emisiji "Sa Tanjom na ti" kod Tanje Đurovi' na TV Pink BH... Verovatno je ovo bilo njeno poslednje snimanje. Trebali smo ponovo ići na snimanje novogodišnjeg programa u Sarajevo 20. decembra. Dogovorili smo se da idemo zajedno... Trebali smo da putujemo istim autom kao i 3. decembra, ali eto šta se desilo. Moram reći da mi je jako, jako žao ... poznavali smo se malo ali mislim da je bila vrlo pozitivna osoba.. to je pokazala u emisiji koju smo snimili.... ovim putem upućujem saučeće njenoj porodici - napisao je Miki Mećava na svom profilu i objavio nekoliko fotografija sa snimanja.


Slađana Guduraš nađena je mrtva juče u svom tamnoplavom slupanom "golfu 5", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. Ona je u sredu iz Bijeljine krenula za Beograd gde je živela poslednjih godina, a svaki trag joj se izgubio oko 18 časova te večeri. Poslednji put na Viberu je bila oko 18.30, rekla je njena prijateljica. Još nije poznat datum sahrane.
Policija utvrđuje kako je došlo do nesreće na opasnoj krivini, koja nije obeležena znakom. Telo pevačice je na obdukciji, a njena majka Jelka Pantić krenula je iz Srpca kod Banja Luke da identifikuje ćerku.
Slađana Slađa Guduraš (27), koja je našoj publici poznata po pesmi “Silikoni i kubici”, koju je snimila u duetu sa reperom Đusom, a pojavila se i u spotu Saše Matića i repera Cvije za pesmu "Reci brate".
Poslednji komentari
  • snezana Vreme: 18.12.2014 09:53h

    strasno:((((((((

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP