Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODUSTAO OD KANDIDATURE ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE PEĆINCI

Miki: Nemam snage da se borim sa moćnicima koji kupuju glasove za 20 evra!

Autor: B. R. | 25.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 11

Rijaliti-zvezda i pčelar iz Kupinova Miki Đuričić odustao je od kandidature za predsednika opštine Pećinci jer, kako tvrdi, nije mogao da izađe na kraj sa nekim lokalnim moćnicima koji kupuju glasove! On za “Alo!” kaže da se povlači iz politike, ali i javnog života, jer više ne može da podnese pritisak javnosti.

Tvrdi da nema  živce za politiku:  Miki Đuričić

Tvrdi da nema živce za politiku: Miki Đuričić | Foto: Dejan Živančević

- Tačno je da sam hteo da se kandidujem i bio sam na korak do toga, ali sam odustao jer je ovo najkorumpiranija opština! Ne plašim se, ali nemam ni snage, ni volje, ni živaca da se borim sa nekim lokalnim moćnicima koji kupuju glasove za 20 evra! Zar da doživim da u svom selu dobijem manje glasova od tih koji potplaćuju meštane?!

Politikom se bave ljudi koji žele da izvuku korist od toga, a ja nisam takav. Ovo je najbogatija opština, ali se u njoj dešavaju čudne stvari i ne mogu ja da odmotavam to klupko. Mnogo je pritisaka i nemojte više da pišete o tome, povlačim se iz politike, ali i iz javnog života. Ništa me više ne zanima - rekao nam je Miki, kojeg je grupa građana želela da kandiduje za predsednika opštine Pećinci na izborima koji su zakazani za 16. mart.

Đuričić nije želeo da govori ni o tužbi koju je dobio od Televizije “Pink”! Naime, producenti od njega zahtevaju pet miliona dinara odštete jer je pobegao iz pete sezone rijalitija “Farma”, čime je prekršio ugovor s ovom TV kućom.
- To su moje privatne stvari, ne brinite, sve ću sam rešiti! - poručuje Miki.
Poslednji komentari
  • miki Vreme: 25.01.2014 08:17h

    OOO BLAGI bože pa ovaj će još da bude i presednik držav ne mogu da verujem što pre treba bežat iz ove zemlje

  • momazver Vreme: 25.01.2014 09:27h

    Sinko TO govori sve o mestanima

  • AleksandarVeliki Vreme: 25.01.2014 09:27h

    da nisi prokockao lovu koju si dobio učešćem u rialiti emisijama - sad bi mogao da kupiš glasove od pola srbije... ma uostalom, nije politika za tebe, šta ti imaš da ponudiš - nekoliko bajatih viceva, prepričavanje sa snimanja realiti šoua, nekoliko iskvarenih narodnih recepata i ...??? ništa više... a ionako bi pobegao kad bi prokockao opštinski budžet... bolje sedi di si jer i za disi nisi...

  • hunter Vreme: 25.01.2014 14:08h

    MIKI JE POSTENJACINA....A KOME SE BEZI IZ ZEMLJE NEKA BEZI.... TAJ NIJE NI ZA SRBIJU A NI ZA SRBE..........................

  • niko i nista Vreme: 25.01.2014 17:44h

    "Neki lokalni moćnici koji kupuje glasove za 20e" ... Nisu to NEKI, nego su to moćnici Demokratske stranke..koja je tako i pobedila na prošlim izborima, što se tiče moje opštine... Daju papir sa zaokruženim DS-ovim rednim broj, i daju 10e. Kad izađeš, moraš da im daš PRAZAN listić koji si tamo dobio i dobiješ drugih 10e. Eto tako su oni pobedili na prošlim izborima.. a vi sad glasajte.. ;) A što se tiče Mikija i kandidature.. ova Srbija mora propasti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP