Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI SINGL

Miki Perić: Ovaj spot će zagrejati publiku u hladnim danima! (VIDEO)

Autor: D.T. | 24.12.2014 - 13:45:00h | Komentara: 1

Poznat po svom specificnom stilu, multitalentovani Miki Perić nedavno je završio još jedan spot. Video rešenje sada je dobila naslovna numera sa aktuelnog albuma "Dobar Dan" koje i izgleda upravo u skladu sa imenom

Miki Perić

Jednostavan i pročišćen sa prelepim kadrovima Maldiva gde je i zabeležen, spot-singl "Dobar Dan" je nešto što će publiku, veruje pevač, zagrejati u ovim hladnim danima.
-Pesma je energična i optimistična pa je red da dobije istu takvu sliku. Divne boje i pozitivna atmosfera su nesto što karakteriše ovaj spot koji smo namerno pustili sada, pred Novu Godinu i najavljeni sneg- smeje se Miki
- Napolju hladno a ti uživaš u ovim predivnim kadrovima mora i sunca i stvarno ti bude dobar dan. Muzika koju radim je pravi pop-rok bez primesa i upliva drugih zanrova a to je, znam, danas retkost i privilegija. E, zato nam je bila fora i da ovaj, uslovno rečeno, letnji spot pustimo kad mu "vreme nije", u decembru.
Pevač, gitarista, vajar, pisac i vrstan kuvar Perić otkriva da u novoj 2015.-oj priprema brojna iznenađenja za publiku koja u sve većem broju dolazi na njegove svirke.
-Gde god da sviramo, atmosfera je fantasticna i to me silno raduje. Možda muzika koju pravim nije dovoljno medijski eksponirana ali i te kako ima svoju publiku koja sjajno reaguje-objašnjava Miki- Mnogo toga zanimljivog i kvalitetnog se sprema za sledeću godinu ali o tom potom. Prvo da ispromovišem "Dobar Dan" i da nam baš svaki dan predstojeće Nove bude dobar! To je ono želim sebi ali i svima nama. Zaslužili smo!

Pogledajte video:


Poslednji komentari
  • bato Vreme: 24.12.2014 14:13h

    Nes se ti hljeba najesti sa takim pjesmama !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP