Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POSLE IZLASKA IZ PRITVORA O SVOM SLUČAJU OBAVESTIO VRH SNS-A

Miki: Tražio sam pomoć od Vučića!

Autor: B. Radulović | 27.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 16

Pčelar iz Kupinova i rijaliti zvezda Miki Đuričić tvrdi da je u zatvoru proveo dva dana bez razloga i da nije udario policajca u nedelju veče, već da ga je samo odgurnuo nakon što je od njega dobio šamar! On ponavlja da iza ove afere stoji lokalni tajkun i otkriva da je navodno o svemu obavestio Aleksandra Vučića!

Miki Đuričić

Miki Đuričić | Foto: Jelena Vučetić

- Veliki sam patriota i imam dosta prijatelja u policiji, ali odgovorno tvrdim da je dobar deo u Pećincima korumpiran od strane lokalnog tajkuna Lukija. Šta taj čovek radi, koliko krade i rešetari, to svi znaju, čak i tužilaštvo, zato sam o svemu obavestio vrh Srpske napredne stranke, koji me je uverio da je o ovom slučaju obavestio gospodina Vučića, koji će rešiti situaciju. Verujem u pravdu i njegove reči da se niko neće sakriti iza partijske knjižice. Luki je pred izbore prešao kod njih u partiju, ali je prvo bio u SPS-u, pa u Jul-u, a zatim je vladao sa demokratama. Ovih dana ću u policijskoj upravi prijaviti sve što znam, pa makar me ubili na ulici - kaže Miki i prepričava incident sa policijom:

Tvrdi da je  nepravedno  bio u pritvoru

Tvrdi da je nepravedno bio u pritvoru | Foto: Jelena Vučetić

Selim se u Nigeriju!


Čim se okonča sudski proces protiv njega, Đuričić planira da napusti Srbiju!
- Sve je dogovoreno da otputujem za Nigeriju, gde ću raditi kao kuvar i konačno ću moći da živim i radim normalno. Verujem u pravdu i sudstvo, kao i da će se moj slučaj što pre završiti. Priznao sam sve što sam uradio, ali ne i ono za šta neki žele da me terete jer nisam udario policajca - kaže Miki.

- Posle utakmice u nedelju prišao sam policijskoj patroli i pitao kome da prijavim slučaj plaćanja glasova na izborima i što su dovozili Rome kamionima na glasanje, a o čemu svi oni u policiji znaju. Policajac je bio besan, ali mi nije odgovorio, i ja sam seo u auto i posle pola sata krenuo za Beograd.
Isti taj policajac me zaustavio i tražio dokumenta, rekao sam da nemam dozvolu i da nikada nisam polagao vožnju. Tu svoju bahatost priznajem i treba da odgovaram zbog toga, zato mi je sud i napisao kaznu od 100.000 dinara. I njemu sam tada rekao da me kazni, ali se se nadam da će u zatvor ići i lokalni tajkun, posle čega mi je rekao da izađem iz vozila.

Da li će  urgirati za  Mikija?:  Aleksandar  Vučić

Da li će urgirati za Mikija?: Aleksandar Vučić | Foto: Zoran Lončarević

Kada sam ponovo pomenuo Lukija, policajac mi je opalio šamar pred pet svedoka, a ja sam ga samo refleksno gurnuo da me više ne bije i vikao: „Šta ti je? Što me biješ?“ Kada sam ga gurnuo, on je pao na zadnjicu i ogulio lakat. Čak i policajac u izjavi nigde ne kaže da sam nasrnuo na njega, ali to će sve sud da dokaže. Posle su krenuli da mi uvrću ruke i uguravaju me u auto kao kriminalca. Vikao sam: „Sram vas bio! Idite, hapsite Lukija.“

Bivši farmer kaže da se ne boji mogućih posledica zbog javnih optužbi.
- Čak su mi policajci u stanici rekli: „Miki, sve nam je jasno, ali su nam ruke vezane.“ Spreman sam da robijam za svoja nedela, ali očekujem da i drugi budu pred licem pravde, jer za sve imam dokumenta, kao i ljude koji će da svedoče šta sve on radi u našoj opštini u kojoj sam, zbog toga, i odustao od kandidature. Ne plašim ga se jer lajem protiv njega već 25 godina, i boli me dupe ako poginem za pravdu. Nisam se plašio ni za vreme Miloševića, kada sam bio vođa Otpora. Tada sam DOS napustitio posle 15 dana, jer su glavešine otišle na večeru Lukijem! - zaključuje Đuričić.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 27.03.2014 07:35h

    ev miki ,sad si me razocarao,da ti spadnes tako nisko da trazis pomoc od vucica !

  • rade Vreme: 27.03.2014 07:59h

    Ma kreni odmah u Nigeriju. Javicemo Ti sta je bilo.

  • ja Vreme: 27.03.2014 08:08h

    ma ti si nevinasce .izjava ti je smesna .Ma kakav Vucic kod Putina od mah

  • danil Vreme: 27.03.2014 08:09h

    Cuo sam da je pion Bube .Predlazem ti da nadjes coveka koji je zainteresovan za njegove firme i kupi to a potom je lako.I ja sam istog imao u svom mestu.Hteo coveka da udari autom .Zatekao sam se tu i doslo je do svadje.Patrola koja je dosla mi je rekla da sve kazem na sudu.Naravno do suda nije ni doslo.Kasnije je dosao Jaci pas i kupio njegove firme .Bivsi tajkun ostao bez podrske. Protiv bivseg tajkuna podneo prijave i oterao ga u zatvor.RAZMISLI, PROCES JE DUG ALI MENI JE USPELO.POZDRAV

  • bb Vreme: 27.03.2014 08:38h

    Bravo Miki!U opstini Pecinci svi znaju kako su glasovi kupljeni ali iz straha cute. Bolje bi bilo da novinari malo pisu o lukiju i njegovim lopovlucima!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP