Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT VLADIMIRA I MARIJANE ZBOG NJEGOVE BIVŠE ŽENE

Mikić zbog Snežane izvređao Mateusovu!

Autor: Z. RADULOVIĆ | 25.07.2014 - 11:30:00h | Komentara: 6

Vladimir Mikić okončao je prijateljstvo sa Marijanom Mateus zbog njegove još uvek zvanične supruge Snežane Dakić. Kako „Alo!“ saznaje, prijateljstvo je puklo kada je Vladimir saznao da njegova doskorašnja prijateljica Marijana voda Snežanu po raznim žurkama i upoznaje je sa biznismenima.

Na muci se  poznaju drugari:  Marijana Mateus

Na muci se poznaju drugari: Marijana Mateus | Foto: Mitar Mitrović

- Vladimir je poludeo kada su mu javili da se njegova drugarica Marijana Mateus brže-bolje potrudila da mu nađe zamenu kod Snežane, te da je upoznaje sa raznim biznismenima na kojekakvim prijemima i žurkama za koje on zna kako izgledaju kada ih ona organizuje. Posebno ga je pogodila činjenica da je Marijana bila njegova drugarica kojoj je sponzorisao poslednju reviju i pomagao kad god joj je bilo potrebno, a sada mu je zabila nož u leđa - govori naš izvor i dodaje da je Mikić pozvao Marijanu telefonom i izgovorio niz uvreda na njen račun.

Iznenađen  i uvređen:  Vladimir  Mikić

Iznenađen i uvređen: Vladimir Mikić | Foto: Dimitrije Goll

 
- Njemu se nikada nisu dopadale žurke na koje ide Marijana. To je u nekoliko navrata i rekao Snežani, ali nije hteo da se meša u njen život. Sada, kada na te iste žurke vodi Snežanu, poludeo je i odlučio da prekine komunikaciju sa njom, ali je pre toga pozvao i rekao sledeće: “ Sram te bilo. Snežana nije takav profil žene. Šta si htela, brže-bolje da joj nađeš novog? Strašno je to što radiš!“- dodaje naš izvor.

Sve je lakše na Ibici:  Snežana Dakić

Sve je lakše na Ibici: Snežana Dakić | Foto: Nebojša Marković


Kako saznajemo, Marijana je odvela Snežanu u Sen Trope kako bi što lakše prebolela razvod. Tamo je odvela na žurku koju je organizovao Leonardo Dikaprio, gde je upoznavala sa svetskim facama i biznismenima. Slike sa žurke delile su na društvenim mrežama. Očigledno ih nisu mnogo pogodile Vladine kritike.

Pokušali smo da dođemo do kometara svih aktera ove priče, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefone poznate redakciji.
Poslednji komentari
  • rodoljub zaharijevic Vreme: 25.07.2014 12:33h

    da li vi mislite da u evropi takvih kao sto su marijana i snezana nema,pa ce da usrece organizatore zurki,alo gde vi zivite,takvih tamo ima na tone i jeftinije su od ovi nasih.obavestavajte narod sta rade "poznate licnosti" da ne umre u ne znanju.

  • žeks Vreme: 25.07.2014 16:51h

    Mnogo ve vređa nožem u leđa lakše je delo metak u čelo. Šta je ovaj mislio, mora žena da se smalazi.

  • Sandi Vreme: 25.07.2014 22:51h

    Eh sto ja nemam tako dobru drugaricu..:P

  • jeca Vreme: 26.07.2014 07:47h

    jeste svi potrcase za tom baba sponzorusom i kvazi,sta god radila.i ako je verovatno "doktor" na megatrendu. zahvali bogu sto sijese resio !

  • leleeeee Vreme: 26.07.2014 08:18h

    em se razvodi , em je ljubomoran, hahhahaahaa, a ove dve babe ne trebaju ni same sebi a kamoli evropskom dzet setu, jedino da rade kao posluga!!!! san trope , Leonardo di kaprio, hahahhahahhahahaa pocepao se za njima!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP