Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEZADOVOLJNA

Milan će viđati sina bez njenog prisustva: Severina pobesnela!

Autor: Blic | 28.09.2013 - 10:00:00h | Komentara: 2

Očajna zbog prekjučerašnje odluke suda kojom je Milanu Popoviću dozvoljeno da viđa sina bez njenog prisustva, Severina Vučković besnela je i na svog advokata i na sud.

Severina

Severina | Foto: Screenshot "Youtube"

- Severina jeste bila očajna. Nije očekivala ovakvu odluku suda i vrlo je zabrinuta kakav će biti konačan ishod suđenja. Stalno ponavlja da Popović neće dobro uticati na njenog sina - kaže za „Blic“ blizak prijatelj pevačice.
Svoje razočaranje Severina nije skrivala ni po izlasku iz sudnice, dok je Popović sa svojim advokatom izašao sa osmehom na licu i prijateljima se već na putu za Beograd pohvalio da je od juče ponovo srećan čovek.
- Severina veoma brine kakva će biti konačna odluka suda, jer se nije nadala da će sudija na prvom ročištu dozvoliti Milanu da od ponedeljka može da viđa svog sina i bez njenog nadzora. Stalno je ponavljala da Milan nije strpljiv i staložen i da nije sposoban da se više sati samostalno brine o Aleksandru, a boji se da bi mogao loše da ga vaspitava, jer misli da žene iz okruženja pogrešno vaspitavaju njegovog sina - otkriva pevačicin prijatelj.

Milan Popović

Milan Popović sa sinom Aleksandrom

Na drugoj strani, Milan Popović je koncentrisan na sudski proces i nastoji da mu se omogući da obavlja svoju roditeljsku dužnost, zasada kako je sud naložio samo u Zagrebu. A posle ovakve odluke na prvom ročištu ubeđen je da nema razloga da sud Severini ne naloži da sina Aleksadra viđa vikendima i praznicima kao što je to činio do polovine jula.

Milan je, da podsetimo, u dogovoru sa Severinom, viđao sina sve do 19. jula ove godine, dovodio ga je u Srbiju i vraćao na vreme po dogovoru. Popović je nedavno i za hrvatske medije nagovestio da je spreman da ponovo kupi kuću u Zagrebu u kojoj bi se osećao komfornije sa svojim sinom nego u hotelskom smeštaju.

Poslednji komentari
  • anazg Vreme: 28.09.2013 10:26h

    neka ona bijesni...kojim pravom bi čovjeku zabranila da viđa svog sina, ne zlostavlja ga,voli ga...kaj bi ona...to kaj njima ne ide, ne treba djete ispaštat i ucjenjivat ga djetetom

  • dobrica Vreme: 28.09.2013 14:49h

    o bas mi je zao sto je poverovala da je on Kralj bakra,sitni prevarant taxista iz kantona zug ,ha ha haame

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP