Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVOJ NA SVOME

Milan Dinčić Dinča kupio prvu nekretninu!

Autor: Ekipa Alo! | 25.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 8

Petogodišnjem podstanarskom stažu Milana Dinčića Dinče napokon je došao kraj! Naime, mladi folk pevač kupio je prvu nekretninu u beogradskom naselju Braća Jerković i napustio Banovo brdo, gde je do sada iznajmljivao stan.

Svoj na svome: Milan Dinčić Dinča

Svoj na svome: Milan Dinčić Dinča | Foto: Zoran Ilić

- Dinča u poslednje vreme odlično radi, puno nastupa, ali zarađeni novac nije bacio na provod i daleka putovanja, već je vredno skupljao i kupio stan od pedesetak kvadratnih metara za sebe.

Dugo je tražio stan koji mu odgovara cenom, ali i lokacijom i pronašao ga je nedavno u naselju Braća Jerković - rekao je za “Alo!” izvor blizak zvezdi “Granda”, koji u opremanju svog doma nije štedeo, pa je svom drugu koji je arhitekta prepustio uređenje enterijera.
Ovu informaciju potvrdio nam je i sam Dinča, koji nije krio oduševljenje što se skućio.

- Mnogo mi je drago što najzad imam svoj kutak. U novom stanu sa mnom će živeti i moja sestra, tako da smo oboje zadovoljni, a srećni su i naši roditelji - izjavio je za “Alo!” popularni pevač.
 
Poslednji komentari
  • dussan Vreme: 25.03.2013 08:37h

    zasto li sam ja ucio skolu i zavrsavao fakukultete pa jos nisam ustedeo. Srbijo sramoti se.

  • JA Vreme: 25.03.2013 10:32h

    E Srbijo...dok lekari, ekonomisti i ostali visokoSkolci sede kuci bez posla, nova kvazi elita kupuje stanove, a kuka se kako nemamo dovoljno strucnjaka zaposlenih, SRAMOTA, posle se zalimo sto nas drugi ne postuju.

  • maki Vreme: 25.03.2013 10:39h

    cestitam dinca.tako i treba.tako nastavi da brines o novcu i neces pod stare dane moliti za nacionalnu penziju ko tvoje starie kolege .

  • Mira Karanovic Kovacev Vreme: 25.03.2013 10:56h

    Treba pozdraviti to sto je mladi pevac postigao. Mogao je i on da potrosi svaki zaradjeni dinar, ali nije. Naporno je radio, stedeo i skucio se. On, koliko znam, ulaze i u sebe, sam sebi placa studije i sve ostalo. On je sa tako MALO godina - svoj covek. Svi oni koji komentarisu u negativnom kontekstu, neka ne sede, kako sami kazu, kuci vec neka izadju i traze bilo kakav posao. Ali... Dinca je drugacije odgojen, vaspitan, sto se da videti na svakom njegovom javnom nastupu, da li je u pitanju pevanje, rijaliti ptogram ili gostovanje u nekoj od TV emisija. Sve cestitke Dincinim roditeljima. Ponosite se svojom decom!

  • mikna Vreme: 25.03.2013 11:05h

    e pa neka ti je sretno i bericetno ,sto bi reko nas narod. niko nikom ne bira profesiju svakog bog nadari po zaslugama pa i tebe. znas da pevas to i radis neka uci skolu onaj ko hoce i neka kupuje stanove kad bude mogao. ti uzivaj i sretno, dosli su i tebi bolji dani ziveo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP