Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POMIRENJE?

Milan i Rada zajedno za
Dan zaljubljenih!

Autor: Sanja Arsić | 15.02.2013 - 17:54:00h | Komentara: 8

Premda je dugo odbijao da se čuje i vidi sa bivšom devojkom Radmilom Manojlović, Milan Stanković je odlučio da joj na jučerašnji dan ispuni želju i sastane se sa njom nakon nekoliko meseci razdvojenosti.

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona je dva dana pred Dan zaljubljenih slala bivšem dragom poruke i bila je toliko uporna da je on pristao da se vide i popiju piće.

Milan i Rada

Ponovo u ljubavi?: Milan i Rada | Foto: Zoran Ilić

- Rada pati za Milanom, nisu oni bili malo u vezi, nije ni njemu svejedno, ali sve priče koje su stizale do njega jako su ga povredile. Ona ga je za ovih par meseci od kako nisu zajedno nekoliko puta zvala i slala mu poruke, ali je bilo uzalud - otkrio nam je izvor blizak bivšem paru i dodao da je Milan popustio baš na Svetog Trifuna:
- Pre nekoliko dana Radmila je rešila da bude upornija i da ga nagovori da se vide, jer ima potrebu posle svega da popriča sa njim i da, ako se ne pomire, bar ostanu u korektnim odnosima. Slala mu je poruke, ali on nije odgovarao, da bi je na Dan zaljubljenih ipak pozvao da popiju kafu. Rada je bila iznenađena, pogotovo što se odigralo baš tog dana. Iako je imala nastup preko granice, ona je odvojila vreme i našla se sa Milanom. Sedeli su u kafiću blizu Radine zgrade, pričali i rešili da daju sebi malo vremena i razmisle o svemu. Ovo je značilo i jednom i drugom, a Rada je dobila i cvet od Milana - rekao nam je izvor blizak nekadašnjem paru.

Rada dobila cveće od Milana!

Pomirenje na pomolu? Milan i Rada | Foto: Dejan Živančević

U želji da proverimo ovu informaciju, pozvali smo Radu i Milana, ali oni nisu odgovorili ni na pozive ni na poruke.
Da li je pomirenje na pomolu, ostaje da vidimo. Tokom jučerašnjeg dana Stanković je preko društvene mreže “tviter” svima čestitao Dan zaljubljenih, što nam potvrđuje da plavokosi pevač slavi ovaj dan.
Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 15.02.2013 18:41h

    UUH! Širila noge drugom pa se vratila Milančetu. Somina!

  • Bravo Vreme: 15.02.2013 20:49h

    I treba da se pomire! Oni nek uzivaju, a zlobnici i provokatori neka se vrate u svoje jazbine. Odrasli su ljudi, znaju da li se i dalje vole ili ne

  • katy Vreme: 15.02.2013 20:51h

    Karijera stala, pa Rada i Milanče odlučiše da je malo poguraju na POZNAT način našim "ESTRADNIM UMJETNICIMA".

  • stevan Vreme: 16.02.2013 03:21h

    Kakve to veze ima sto se sexala sa drugim,nije zatrudnila,nije izgubila nevinost,nije osakacena da joj je, nedaj boze oseko nogu ili ruku,nije osisana nacelavo,neznam sto je problem?jedino da taj kosarkas slucajno ima gljivice ili neku bolest... a i za to ima leka u danasnje vreme.

  • daca Vreme: 16.02.2013 08:20h

    Milane dobro razmisli o svemu ,ko jednom prevari uradi to i drugi i treci put ,ali ne mora da znaci.Mozda je shvatila koliko je njena popularnost od tebe zavisna,jer mnogi su na tvojoj strani i vole te.Tako da je mozda i shvatila da takvog postenog i iskrenog mladica u ova teska vremena je tesko naci.Macomeni dodju i prodju.Veliki sam tvoj fan ,bez obzira sto sam starija osoba ,ali ti si stvarno veliki talenat i zeljeli bismo da dodjes u Vegas!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP