Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN NE MOŽE DA IZBEGNE ALIMENTACIJU

Milan izdržava Seve i malog Kebu

Autor: Isidora Tubin | 10.06.2015 - 16:34:00h | Komentara: 7

Severina Vučković i Igor Kojić toliko uživaju u porodičnoj idili sa Severininim sinom Aleksandrom, da se svakog trenutka očekuju svadbena zvona. Kako „Alo!“ saznaje, ukoliko Seve stane na ludi kamen sa Kebom juniorom, njihovo „porodično vreme“ će i dalje delimično finansirati Severinin bivši suprug Milan, koji mesečno na pevačicin račun uplaćuje oko 2.000 evra za alimentaciju.

Novopečeni par  se još nije  oglašavao i  komentarisao  navode o  sklapanju braka

Novopečeni par se još nije oglašavao i komentarisao navode o sklapanju braka | Foto: Mladen Šurjanac

Naime, Severina i Milan imaju zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, s tim da Milan sina viđa svakog drugog vikenda i uplaćuje alimentaciju za dete. Zanimalo nas je da li će Milan i dalje biti u obavezi da svakog meseca izdvaja pozamašnu sumu ukoliko se Severina uda za Igora, pa smo kontaktirali sa advokatom Vlastimirom Jankovićem, koji nam je objasnio da će Popović sve do Aleksandrovog punoletstva ili kraja školovanja biti dužan da plaća alimentaciju.

Keba i Igor

Keba i Igor


Keba će iskeširati svadbu


Dragan Kojić Keba, otac Severininog dečka Igora, želi da par što pre ozakoni svoju vezu. Zamišlja veliko i raskošno venčanje, pa je sinu već rekao da će platiti sve - koliko god to bilo.
Kako piše „24sata.hr“, Keba i njegova supruga Olja ostaviće Severini i Igoru da odluče kakvu svadbu žele. Navodno je Igor roditeljima rekao da će uskoro zaprositi Severinu, a hteo bi da ceremonija bude na jesen. Nakon što je Severina provela produženi vikend u porodičnoj kući Kojića u Beogradu, svi su uvereni da su savršen par, a pevačici se veoma svidelo svekrvino cveće i bogata trpeza koja ju je dočekala.

- Ukoliko bivši suprug upaćuje alimentaciju za dete, onda stupanje majke u novi bračni odnos ne menja njegovu obavezu da izdržava dete. Samo ukoliko se alimentacija uplaćuje lično bivšoj supruzi jer ona nije u mogućnosti da se izdržava, onda može doći do ukidanja alimentacije, jer se to smatra kao izdržavanje bračnog druga, što ovde nije slučaj. Dakle, alimentacija koja je namenjena detetu ostaje, bez obzira na to da li je bivši supružnik stupio u novi brak - rekao je Janković za naš list.

Po svemu sudeći, Severini i malom Kebi se smeši brk jer je, osim njihovih mesečnih primanja, 2.000 evra i više nego dovoljno da priušte uživanje malom Aleksandru i sebi.
Iako se Igor ne može pohvaliti nekom većom zaradom, sigurni smo da će tata Keba priskočiti u pomoć, a Milanov doprinos samo je bonus.Do komentara poznatog para ali i Sevkinog bivšeg dragog nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Čak i ako se  pevačica uda  za Igora, Milan  Popović će i dalje  biti u obavezi da  daje 2.000 evra  majci svog sina

Čak i ako se pevačica uda za Igora, Milan Popović će i dalje biti u obavezi da daje 2.000 evra majci svog sina | Foto: RAS Đorđe Kojadinović


Podsećamo, kako su pisali hrvatski mediji, dok je trajao sudski postupak za starateljstvo, Severina je dobijala 10.000 evra za alimentaciju, sve dok sud nije odredio da to bude 2.000 evra. Odluka suda da je Milan dužan da na ime alimentacije plaća 2.000 evra mesečno navodno je razljutila pop zvezdu, koja je najviše bila kivna na svoje advokate, jer je do tada dobijala znatno veću sumu.

Aleksandar i Igor se obožavaju!

Severina i Igor gotovo svakodnevno objavljuju fotografije na društvenim mrežama, a neretko su na njima zajedno Igor i Severinin sin Aleksandar. Da je odnos Sevkinih dečaka sve prisniji, govori i najnovija zajednička fotografija koju je pevačica objavila na društvenim mrežama.
- Prema bogu ne idemo hodajući, nego ljubeći - napisala je Seve pored fotografije na kojoj Igor i ona drže Aleksandra za ruke i šetaju.

Poslednji komentari
  • vitez Vreme: 10.06.2015 17:00h

    Hajde Milane otvori se mali Kebin ne radi daj mu neku kintu.

  • lozana Vreme: 10.06.2015 17:15h

    E moj Milane jos malo ces izdrzavati sve kebice eto ih kod na djeparcu!!!

  • BgBoy Vreme: 10.06.2015 19:16h

    Hehehe kebići izgleda nemaju dvd player, diskova sa snajkinim filmićem je bilo na svim buvljacima i tezgama

  • duduludu Vreme: 10.06.2015 19:18h

    Milane nebi bilo lose da ovaj mali kebic promeni auto nesto novije ipak ce da vozi tvoje dete, mogao bi i matori kebic promeniti auto jos uvek vozi audija koji pre 15 godina kupio od lopova iz swice auto skinut s osiguranja mogao bi promeniti tu skalameriju!!!

  • lozana Vreme: 10.06.2015 22:57h

    BgBoy imaju oni dvd,nego im je to fetis loze se na pornicarke i predhodna snajka je imala film!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP