Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEVERINA PROGOVORILA O OCU SVOG DETETA:

Milan je budala!

Autor: B. R. | 31.01.2014 - 09:35:00h | Komentara: 13

Hrvatska pevačica Severina Vučković konačno se osvrnula na ponašanje oca njenog sina, srpskog biznismena Milana Popovića. S obzirom na teške optužbe koje su jedno drugom izrekli u poslednje vreme dok traje njihova borba pred sudom u Zagrebu za starataljstvo nad Aleksandrom, pevačica ne krije da takve izjave nije očekivala od bivše ljubavi, naročito ne javno.

Pevačica  uzvratila udarac

Pevačica uzvratila udarac | Foto: Vladimir Milovanović

Dok je uživala u skijanju na velelepnim stazama Austrije, popularna Seve je otvoreno odgovorila na pitanje kako reaguje na Milanove povremene medijske prozivke.


- Kada ste živ čovek te stvari vas u početku nerviraju. Ima jedna super rečenica koju sam čula i jako mi se dopala, a ona kaže: ne upuštajte se u raspravu sa budalama, povući će vas na svoj nivo, a onda će vas dokusuriti sa iskustvom - kroz osmeh je izjavila pevačica za „Ekskluziv”, iznoseći nimalo diplomatski svoje mišljenje o srpskom kralju bakra.

Da podsetimo, Popović je u jednom od intervjua izjavio da nikada nije bio u braku sa Severinom, da je ona tražila da joj obezbedi komforan zivot u Zagrebu i veću alimentaciju za njihovog sina, koja sada iznosi 1.000 evra.
Dok uživa u zimskim čarolijama, Seve je demantovala navode pojedinih medija da ima novog dečka i otkrila da je imala priliku da se pojavi u jednom rijalitiju

- Nudili su mi jedan rijaliti, ali ja ne vidim ništa seksi u tome da se tuširam pred svima i tako to - istakla je Severina, koju u sporu sa Milanom čekaju nova ročišta na kojima će biti jasno definisano kako i koliko će ovo dvoje roditelja viđati jednoipogodišnjeg sina. Poslednjom odlukom Opštinskog suda u Zagrebu, Milanu je dozvoljeno da viđa mališana, ali ne sme da ga izvodi van granica Hrvatske. Ova presuda, međutim, nije konačna i bivši partneri će i ubuduće nastaviti bitku pred pravosudnim organima za starateljstvo.
Poslednji komentari
  • Viki Vreme: 31.01.2014 07:34h

    I mi smo mnogi tako govorili.

  • momazver Vreme: 31.01.2014 08:10h

    Slazem se s naslovom

  • Vera Vreme: 31.01.2014 10:19h

    Normalno da je ispao budala kada je dozvolio da rodi dete. Nije bio budala kada je davao i placao njene koncerte kao npr u Vrscu. Stvarno si odvratna zeno

  • zo Vreme: 31.01.2014 10:38h

    Prvo ako je budala sto si se udala za njega, drugo ako je budala napisi napismeni da vase dete nece nista da dobije po testamentu jer mu je otac budala.

  • miaa Vreme: 31.01.2014 11:27h

    Jeste budala cim je bio s tobom..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP