Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VEDRANA RUDAN:

Milan je ku*čić!

Autor: S. A. | 11.08.2013 - 07:30:00h | Komentara: 3

Hrvatska književnica Vedrana Rudan osvrnula se u svojoj kolumni na raskid Milana Popovića i Severine Vučković. Isprovocirana saopštenjima koja je biznismen iznosio u medijima povodom cele priče, Vedrana je iznela svoje ne tako lepo mišljenje o Popoviću:

Vedrana Rudan

Vedrana Rudan | Foto: Dejan Živančević

- Kad naši prostori prestanu biti mračna vukojebina u kojoj kusi pas više vredi nego žena, sigurno ćemo to dočekati, Severina će i službeno postati hrvatska Žena Nad Ženama.

Nema medija koji se na ovaj ili onaj način nije očešao o Severinu. Severina je preživela. Čak je i dete rodila, što joj je narod oprostio, ali joj ne oprašta otac deteta. Otac nam javlja kako on “gospođicu Vučković” ne voli već jako dugo. Diskretno nam daje do znanja da je nikad i nije voleo.

Milan Popović

Milan Popović | Foto: RAS

Ali… Preko svojih će se advokata ipak svim silama boriti da postane otac deteta nevoljene majke. Zašto sam napisala ovaj tekst? Zato jer sam ljuta na sebe. Kad sam pročitala saopštenje, prvo mi je palo na pamet, bože, kakva je pi*kica ovaj lik. A lik nije pi*kica. Lik je ku*čić - stoji u kolumni Rudanove.
Poslednji komentari
  • posmatrac sa severa Vreme: 11.08.2013 10:01h

    Mozda zavidis Severini sto taj k''ac nije i tebe procesljao.Ko je bre Severina da bude Hrvatska zena nad zenama, probisvet kafanski koji zamajava narod striptizom. Zbog takvi zena påoput tebe i Severine i imamo sve vise homoseksualaca.

  • nina Vreme: 11.08.2013 12:07h

    Gospodo Vedrana: Severina je svesno zatrudnela sa Milanom jer su joj u ocima zaigrali Milanovi milioni. Zasto doticna nije rodila dete sa nekim predhodnim zarucnikom? Zato sto nisu imali milione koje ima Milan. I ja sam majka, razvedena, sama odgajam dete moj bivsi nece ni telefonom da se javi, da pita kako mu je sin. Zato svaka cast MIlanu, i pored toga sto je dobio neplanirano dete sa zenom koju nevoli, on zeli da ucestuje u odgajanju deteta, bas kako i dolikuje jednom tati. Svaka cast Milane, kamo srece da svi muskarci koji nevole majke svoje dece postupaju ispravno kao Milan.

  • md Vreme: 11.08.2013 12:21h

    zasto se u opste neko oglasava u vezi pi..ice i ku.cica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP