Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŽIRI „PINKOVIH ZVEZDICA“ PORODIČNO U DIZNILENDU

Milan kao bebisiter Goci i Jeleni

Autor: Biljana Radulović | 02.06.2015 - 09:30:00h | Komentara: 1

Pevačica i članica žirija „Pinkovih zvezdica“, Jelena Tomašević i Goca Tržan, sa jačim polovinama i ćerkicama Ninom i Lenom juče su otputovale u Diznilend. Njima se u ovoj avanturi sa likovima iz crtanih filmova pridružio i kolega Milan Stanković, koji zamalo nije zakasnio na avion.

Stanković u Pariz odleteo sa koleginicama  Jelenom i Gocom, koje su povele jače  polovine i naslednice Ninu i Lenu

Stanković u Pariz odleteo sa koleginicama Jelenom i Gocom, koje su povele jače polovine i naslednice Ninu i Lenu | Foto: Oliver Bunić

Potpuno bunovan u pola šest ujutru Milan je tek čekirao kartu, iako je u tom trenutku već trebalo da prođe carinsku zonu. Za razliku od njega, pevačica Goca Tržan, sa ćerkom Lenom i dečkom Rašom, stigla je prva. Ubrzo im se na aerodromu pridružila porodica Tomašević. Jelena i Ivan sa njihovom naslednicom Ninom. Kada je Stanković čuo da je Hari Mata Hari odustao od putovanja, kao i Leontina, bilo je sasvim izvesno da će morati da čuva naslednice od starijih koleginica.

Spremni za provod u Francuskoj

Spremni za provod u Francuskoj | Foto: Oliver Bunić


- Ne verujem da ću biti bebisiter, niti da ću mnogo vremena provoditi sa njima. Ne mogu ni sebe da sačuvam, a kamoli decu. U Parizu mi je sestra, pa ću najveći deo vremena provoditi sa njom, jer sam prerastao Diznijeve junake. Da sam znao da ne ide Hari, i ja bih ostao da se malo odmaram u Beogradu, jer nisam uopšte spavao, sinoć sam nastupao u Bosni, nakon čega sam jurio da stignem na avion - kaže Milan. On uveliko sprema duet sa Miletom Kitićem i Mimi Mercedes, zbog čega za ljubav nema vremena.

Jelena i  Ivan prvi put javnosti  pokazali  ćerku Ninu

Jelena i Ivan prvi put javnosti pokazali ćerku Ninu | Foto: Oliver Bunić


- Voleo bih da sam zaljubljen i da imam devojku, ali zbog pripreme albuma i turneja nemam vremena ni za sebe, a kamoli devojku. U ovom trenutku ne bih uspeo da održim vezu - priznaje Milan dok trči na avion.

Iako svoju mezimicu retko izlažu javnosti, Jelena i Ivan ovog puta nisu imali ništa protiv toga da je uslikamo. Iako ima samo tri godine, visoka je na tatu, dok je crte lica povukla na pevačicu.

Lena je jedva  čekala da sa  Gocom i Rašom  uđe u avion

Lena je jedva čekala da sa Gocom i Rašom uđe u avion | Foto: Oliver Bunić


- Ivan i ja smo već bili pre četiri godine u Diznilendu, ali će Nina prvi put videti svoje junake, zbog čega sam jako srećna. Sada se upoznala sa Gocinom Lenom i obema je omiljena princeza iz crtaća „Frozen“, koju jedva čekaju da vide. Nina je još mala, pa joj sve kratko drži pažnju, čak i „Zvezdice“ gleda samo kada počnu, a posle traži da se igram sa njom - kaže Jelena, koja će zbog suprugove predstave, a i Gocinog nastupa, morati da napusti Pariz već sutra.

Umalo  zakasnio  na avion:  Milan  Stanković

Umalo zakasnio na avion: Milan Stanković | Foto: Oliver Bunić


- Spremila sam svoje mučene noge na tabananje, ali radujem se zbog Lene, jer je u pravim godinama da vidi Pariz i Diznilend. Moj omiljeni junak je oduvek bio Šilja, dok su njoj princeze Elsa i sada neka Violeta - upućena je Tržanova.

Ona je nedavno poručila mališanima da moraju biti dostojanstveni u pobedi i porazu, te da krivi njihove roditelje što ih nisu naučili da više vole nego da mrze.

- Deca, zato što njihov favorit nije prošao dalje, počinju da pljuju ove koji su prošli, govore kako su glupi, ovakvi i onakvi. To je bez veze i zato sam se zapitala da li iko uči decu kako da vole - kaže najstroža članica žirija.
Poslednji komentari
  • Alma Vreme: 02.06.2015 20:03h

    Sretan provod svima, ko može lepo je da proputuje i vidi nesto lepo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP