Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TEŠKO MU JE

Milan ne sme da odvede sina dalje od hotela!

Autor: Blic | 21.10.2013 - 12:33:00h | Komentara: 2

Svaka čast, gospon Popović, vi ste pravi otac! - dovikivali su Zagrepčani Milanu Popoviću juče dok se igrao sa sinom Aleksandrom u Parku kralja Tomislava.

 Taj park i još jedan u blizini hotela gde odseda su jedina mesta gde sme da odvede sina. Srpski biznismen viđa Severininog i svog sina svakog vikenda. On je još u petak otputovao u Zagreb da bi uredio hotelsku sobu tako da što više liči na dom.

Na meti bivše drage: Milan Popović sa sinom

 Milan Popović sa sinom | Foto: G. Srdanov

Očevici iz parka na Maksimiru i Parka kralja Tomislava kažu da Milan baš ume sa detetom, da se lepo igraju i da je mali Aleksandar stalno nasmejan. Jedna baka koja je juče takođe izvela svoje unuke u park, rekla je Milanu: “Mnogi očevi ne gledaju svoju decu, a vi ste, gospon, pravi primer kako se čovek bori za svoje dete”. Viđanje sa detetom Milanu je ograničeno na hotel i dva parkića oko hotela i nije mu dozvoljeno da odvede dete ni na jedno drugo mesto. S druge strane, Severina sa sinom često putuje u: Crnu Goru, Bosnu, na Oktoberfest u Nemačku, iako Milan nijednom nije dao saglasnost da dete može da ide u instranstvo. Kako to? - pitali smo MUP Hrvatske.

Severina

Severina | Foto: Screenshot "Youtube"

 
- U Hrvatskoj je roditeljsko staranje nedeljivo i po pravilu bi svaki roditelj trebalo da ima odobrenje drugog za prelazak granice sa detetom. Problem je u tome što u EU više nema granica, pa nema načina da se to proverava. Ono što Severina ima a Milan Popović nema, jeste odluka suda da dete živi s njom. To joj ne daje nikakva veća prava, ali joj znatno olakšava situaciju - kažu u MUP-u Hrvatske.

Naš izvor iz hrvatske policije otkriva  da se svaki Milanov ulazak i izlazak iz Hrvatske specijalno prijavljuje policiji, što ne spada u redovnu i uobičajenu proceduru koju ostali građani imaju kada prelaze granicu.
Poslednji komentari
  • Tamara Pavlović Vreme: 21.10.2013 12:36h

    Sin Aleksandar mora se krstiti po srpskopravoslavnim pravilima u Hramu Srpske pravoslavne crkve. Sin Aleksandar mora primiti srpskopravoslavnu veru. Otac sina Aleksandar je Srbin pravoslavac Milan.

  • Ceca Vreme: 22.10.2013 00:47h

    Zar ovaj čovek nije mogao naći pristojniji način da se reklamira ako već ima toliko novca, nego morade preko ove glumice sa jahte/pevaljke sa 4 razreda osnovne škole.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP