Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO

Milan Popović: Molim se i plačem!

Autor: Ekipa Alo! | 22.08.2013 - 12:15:00h | Komentara: 4

U ekskluzivnom intervjuu za hrvatsku "Gloriju", biznismen Milan Popović iskreno je progovorio o turbulentnom odnosu sa Severinom. Njihov raskid je nazvao "procesom" i istakao da mu je sin Aleksandar na prvom mestu.

Milan Popović

Milanu je sin Aleksandar na prvom mestu

Na pitanje novinara zašto su Milan i Severina dugo glumili da su zajedno, a zapravo su raskinuli 2011. godine, on je odgovorio:

- Nismo glumili, samo niko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Bilo je retkih trenutaka kada smo hteli da se vratimo na staro, da popravimo nešto, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brionima, kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu.
Srpski biznismen je dodao da zajednički prioritet njegove bivše verenice i njega ostaje sin Aleksandar. Intervju sa Milanom najavljen je na naslovnoj strani Glorije, pod naslovom "Molim se i plačem, ali Severinu ne zovem".
Poslednji komentari
  • Melanija Nićiforović Vreme: 22.08.2013 14:13h

    Milan Popović mora na sud sa Severiniom Vučković. Nema drugih načina. Tu ne popmažu ni molitve, ni suze, ni vidovnjaci, ni propali tajni agenti, ni ženski narodni poslanici, niko. On mora na sud sa Sverinom Vučković. Kako je ona smela bez njegovog odobrenja da srpsko dete krst u katoličkoj crkvi i da dete postane katolički Srbin. Kako će to dete živeti sa tim opterećenjem. Dete je Srbin i mora se vratiti u iskonsku srpskopravoslavnu veru. To se ostvaruje na sudu. Sud će dodeliti dete Popoviću, jer Vučkovićka nije podobna da bude majka detetu. Ona je pornografska "glumica". Sam sud Popovića spasava.

  • kamelija Vreme: 22.08.2013 16:25h

    nemogu da verujem da je on mislio da zena kao seve voli takve muskarce. pazi molim te sta je sve ona prosla i onda nasla dobricu i sad ga ucenjuje a on mislio da joj je najbolji dasa.losa ti bila neka srpkinja a da one su obrazovane. najgore je to sto ce on da bleji za njom i dalje i u tom ce mu proci mladost.tako pametan za posao a tako glup za zivot.

  • Jasna Simonovic Vreme: 22.08.2013 21:08h

    Gde žive ovi ljudi, na Marsu? Jednogfa dana njihovo dete će sve ovo čitati... Hrvatska je sada u EU i prosto mi je neverovatno da se na pleća nejakog deteta stavlja ovakvo ružno breme da otac stoji na listi čekanja...a majka u nekom strahu...a oba roditelja ga očigledno vole! Valjda postoji institucija u EU koja određuje osnovna prava i obaveze roditelja...

  • Danijela Vreme: 23.08.2013 07:16h

    Melanija Nićifović-kakve su ovo nebuloze: "Kako je ona smela bez njegovog odobrenja da srpsko dete krst u katoličkoj crkvi i da dete postane katolički Srbin. Kako će to dete živeti sa tim opterećenjem. Dete je Srbin i mora se vratiti u iskonsku srpskopravoslavnu veru. " U celoj njihovoj priči, ovo je najmanje bitno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP