Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTVORIO DUŠU

Milan Popović: Neću da moj sin bira između mene i majke

Autor: Blic | 24.08.2013 - 09:51:00h | Komentara: 4

Nismo glumili. Bilo je retkih trenutaka kada smo hteli da se vratimo na staro, da popravimo nešto, ali smo znali da to jednostavno ne ide - ispričao je Milan Popović o vezi sa Severinom za hrvatske medije.

Ljubavna idila  ili najobičnija farsa?: Severina i Milan

Ne žei da i njegov sin prolazi kroz ono što je on doživeo: Severina i Milan | Foto: RAS

U intervjuu za hrvatsku “Gloriju”, biznismen Milan Popović je iskreno progovorio o turbulentnom odnosu sa Severinom. Njihov raskid je nazvao “procesom” i istakao da mu je sin Aleksandar na prvom mestu.

Nisam gord čovek

Intervju s Milanom najavljen je na naslovnoj strani hrvatske “Glorije”, pod naslovom “Molim se i plačem, ali Severinu ne zovem”. Biznismen kaže da je ogorčen zbog naslova koji je neistinit.
- Naslov je proizvoljna konstrukcija od dva odgovora na dva potpuno odvojena pitanja u različitim kontekstima. Iskonstruisani naslov je okarakterisao Popovića kao gordog čoveka koji će pre patiti nego pokušati da vidi dete, i koji će staviti sopstveni inat ispred svega. Popović smatra da mu je na ovakav način naneta nemerljiva šteta u periodu kada sud treba da donese odluku o poveravanju detata na čuvanje i staranje, kao i da je i stavljanje dva odgovora u jednu rečenicu potpuna manipulacija koja ga je etiketirala i okarakterisala na način koji nikako ne pripada njegovoj ličnosti te mu je naneta šteta - piše u saopštenju PR službe Milana Popovića.


- Kroz sličnu sam situaciju i sam prolazio dok sam bio mali. Moj tata se borio za mene s mojom majkom. Išao sam na sud da svedočim da želim da budem sa svojim ocem. Prolazio sam kroz sve to i pitam se zašto se sada meni događa isto. Možda zato da bih shvatio svog oca i majku, zašto su oni to radili. Poznavajući to iskustvo, učiniću sve kako bih sprečio da se nešto slično dogodi Aleksandru. Znam kakvo je to mučenje bilo za mene, a tek sada shvatam kako je bilo mojim roditeljima. Sećam se da je moja majka govorila protiv mog oca, on protiv nje, i ne želim da se to ponovi Aleksandru. Ja njemu sigurno neću govoriti ništa loše o njegovoj majci niti pokušavati da me zavoli više od Severine. Ja ne tražim da dete bude moje i nisam saglasan da dete bude samo Severinino. Insistiram i radiću sve da dete bude naše zajedničko, da zna kako ima i mamu i tatu koji ga jednako vole - ispričao je Popović.

Na pitanje novinara zašto su on i Severina dugo glumili da su zajedno, a zapravo su raskinuli 2011. godine, biznismen je odgovorio:

- Nismo glumili, samo niko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Bilo je retkih trenutaka kada smo hteli da se vratimo na staro, da popravimo nešto, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brionima kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu.
Poslednji komentari
  • Wester Vreme: 24.08.2013 11:19h

    E moj Milane dobri i humani covece,pa zar nisi provalio ovu zenu iz starta.Sve je bilo jasno kad je snimila onaj film i pustila ga u promet.Stobom je bila samo zbog love,to je uzgleda bilo svima jasno samo tebi ne.Sad se vec zbabala nogice se stanjile,ma propast.bitan ti je tvoj sin a kajace se ona jednog dana zbog svega ali ce joj biti kasno.neka te gospod Bog cuva sa tvojom sinom.

  • Melanija Nićiforović Vreme: 24.08.2013 13:03h

    Dete mora biti kršteno kao srpskopravoslavni vernik u Hramu Srpske Pravoslavne Crkve. Ako to ne uradi, dete će biti oteto za veke vekova od Srbina Popović Milana. Pokatoličeno dete je zločin. Vidi se de ja Severina zličinac. Vidi se da je katolički sveštenik zločinac. Ako dete ne bude kršteno kao srpski pravoslavac, dete će biti oteto i nikada dete neće znati da postoiji tamo neki Milan Popović, koji se predstavlja kao otac deteta.

  • Milan Rakonjac Vreme: 24.08.2013 14:42h

    Omogućite Milanu Popoviću da krsti svoga sina Aleksandra kao srpskog pravoslavca u crkvi Srpske pravoslavne crkve.

  • Ivan Stratimirović Mikula Vreme: 24.08.2013 17:53h

    Republika Srbija ima Kancelariju za saradnju sa crkvama i verskim zajednicima, koja je smeštena u Palati Srbija u Novom Beogradu. Milan Popović može ostvariti svoje pravo na srpskopravoslavno krštenje svoga maloletnog sina Aleksandra preko predmetne Kancelarije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP