Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODLUKA SUDA

Milan Popović: Sina mogu da vidim dva puta mesečno!

Autor: Blic | 16.08.2014 - 09:30:00h | Komentara: 3

U Zagrebu je preinačena presuda i sada biznismen, umesto osam dana, s Aleksandrom mesečno može da provede samo šest dana. Otac kaže da neće odustati od borbe za svoja prava.

Ima ista prava  kao majka: Milan  Popović i Aleksandar

Milan Popović i Aleksandar | Foto: Goran Srdanov

Severina Vučković i Milan Popović nakon raskida veze nisu mogli da se dogovore o starateljstvu, pa je sud u Hrvatskoj krajem marta ove godine doneo presudu po kojoj otac može da provode oko osam dana mesečno sa naslednikom. Pevačica je uložila žalbu na presudu, pa je u julu, sud reagovao tako što je smanjio broj dana koje Milan može da provede sa Aleksandrom.


Sudija je prvobitnu odluku da vikend traje od četvrtka do nedelje preinačio u to da je ocu dozvoljeno da bude sa detetom od petka do nedelje kada je na redu njegov vikend.

- Iznenađen sam apsurdnom odlukom Županijskog suda, koji je potpuno ignorišući realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti deteta, preinačio odluku suda za porodično pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarelih, neživotnih termina kao što je „vikend-odmor“ i žalbe majke pune gnusnih neistina i laži. Umesto da viđam dete po četiri dana dva puta mesečno, sada sam dobio da viđam dete dva puta po tri dana mesečno. Pritom dva dana nam odlaze samo na put, s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu - rekao je Milan. Kako saznajemo, Milan neće moći da se žali na ovu odluku suda zato što je postupak završen.

Ljubavna idila  ili najobičnija farsa?: Severina i Milan

 Severina i Milan | Foto: RAS

VIše čitajte na Blic.rs

Poslednji komentari
  • Nadja Vreme: 16.08.2014 09:53h

    Pravi bre covece decu dok jos mozes,ima devojaka koliko ti srce hoce,narocito pancevki,sta si se zalepio za tu sponzorusu belosvetsku,poludece kad dobijes jos dece.Sin ce te sam potraziti kad dodje vreme a majci nikada nece oprostiti sto mu je uskratila oca.STARE TUZNE PRICE koje uvek pale kod nesigurnih ljudi.

  • B54 Vreme: 16.08.2014 12:14h

    Što plačeš sada? Poštuj sud i ućuti jedared. Da si malo pametniji video bi ranije da sa tobom to radi četvrti ili peti put, mogao si da preduprediš, ali eto nisi, imam razumevanja i o.k. Sada "spusti loptu", sačekaj momenat i onda žestoko vrati, to ti je ostalo !

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 16.08.2014 16:49h

    Bolje da ga i ne VIĐA, to je mučenje i za dete i za njega. ČEKAJU 15 DANA I SVE TAKO U NEDOGLED. Ž A L O S N O!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP