Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SRPSKI BIZNISMEN BORAVIO KOD SVOJE BIVŠE VERENICE

Milan proveo
noć kod Seve!

Autor: Dragana Tripić | 12.02.2013 - 18:06:00h | Komentara: 1

Ljubavne poruke koje je u proteklom periodu Milan Popović javno upućivao Severini Vučković, po svemu sudeći, urodile su plodom jer je on proveo noć u njenom stanu u Zagrebu!

Milan Popović

Otišao, vratio se i sve sam ti doneo: Milan Popović | Foto: Pixsell

Naime, hrvatski paparaci uslikali su Popovića kako u subotu stiže u Severinin stan, odakle je nakratko izašao, da bi se vratio sa kesama punim potrepština za dom svoje drage, među kojima je bilo i kozje mleko. Sutradan je Milan napustio Severinin stan sa koferom u ruci, što nas navodi na zaključak da je prespavao kod nje, a hrvatski mediji spekulišu da je čuvao njihovog sina Aleksandra. U svakom slučaju, sama činjenica da je boravio kod nje govori da je kriza iza njih i da su sada, nakon Severininih optužbi da tri meseca nije video sina, njihovi odnosi ponovo normalni.


Kako ne bismo nagađali razloge posete kao ni to kakav je odnos trenutno između bivših verenika, pozvali smo Popovića, koji je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan. Sa druge strane, Severinin portparol Tomislav

Severina Vučković i sin

Severina Vučković i mali Aleksandar | Foto: Goran Matijasec

Petrović je na naše pitanje da li Milanov boravak u stanu znači da su se definitivno pomirili odgovorio:


- Severina je u više navrata izjavila da Milan može viđati sina kad god to i koliko god poželi, a vi me skoro svaki put kad ga neko pri tom fotografiše tražite da vam komentarišem njihov odnos. Pa dokle više? - napisao je u poruci Petrović, kome očigledno nije jasno da je posao profesionalnih novinara da svaki put traže komentar od ljudi o kojima pišu.

„Alo!“ prvi objavio pomirenje

Naš list je, podsećanja radi, još u novembru prvi objavio da su odnosi između hrvatske pevačice i srpskog biznismena otoplili, te da je Severina oprostila Milanu i odlučila da sa njim normalizuje odnose.


- Milan nije ni sa Marijom Karan, ni sa Vanjom Kostić, sa kojom je uslikan. On se pomirio sa Severinom - rekao je tada izvor blizak paru i dodao da se Popović namerno u javnosti pojavljuje u blizini lepih žena, jer ga mediji nerviraju.


- Severina popušta skroz. On jeste težak čovek, ali ipak su se pomirili - izjavio je izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Poslednji komentari
  • odisej Vreme: 12.02.2013 21:13h

    e tesko tebi milane kada si pored toliko divnih zena u srbiji pao na ovu izvikanu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP