Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUD ODLUČIO DA BIZNISMEN MOŽE DA VODI NASLEDNIKA VAN GRANICA HRVATSKE

Milan slavi,
Seve se žali!

Autor: A. Radojević | 27.03.2014 - 16:00:00h | Komentara: 3

Nakon višemesečene parnice Milana Popovića i Severine Vučković zbog starateljstva nad sinom Aleksandrom, sud u Zagrebu juče je odlučio da dete pripadne majci, dok će srpski biznismen morati da uplaćuja alimentaciju od 2.000 evra i moći će da naslednika viđa dva puta mesečno po pet dana!

Ljubavna idila  ili najobičnija farsa?: Severina i Milan

Ostavljali su utisak srećne porodice | Foto: RAS

Popović je presrećan što će sina moći da viđa deset dana mesečno, dok Vučkovićeva nije zadovoljna alimentacijom od 2.000 evra

Kako saznaje „Alo!“, Popović je presrećan zbog ove odluke, s obzirom na to da mu je do sada Severina retko dozvoljavala da viđa Aleksandra, dok pevačica planira da podnese žalbu jer nije zadovoljna alimentacijom, ali smatra i da njen bivši partner ne treba da vodi dete van Hrvatske.

- Suđenje je proteklo u najboljem redu. Milanu je dozvoljeno da viđa dete dva puta mesečno po pet dana, što je mnogo više nego što mu je Severina ranije dozvoljavala. Iako ona uopšte nije zadovoljna alimentacijom koju je odredio sud u visini od 2.000 evra, Popoviću to i te kako odgovara. Naime, on je u početku Severini davao 10.000 evra, a nakon što je od njega tražila polovinu imovine i zabranjivala mu da viđa dete, zatražio je pomoć na sudu. Dok je trajao proces, Milan joj je po savetu advokata uplaćivao 1.000 evra. Inače, iznos od 2.000 evra koji je sud odredio je najveća alimentacija koja je dodeljena u istoriji hrvatskog sudstva. Međutim, ona ni time nije zadovoljna, pa će uložiti žalbu. Takođe, ne sviđa joj se ni to što će Milan moći da izvodi dete iz Hrvatske - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak srpskom biznismenu, koji se na ročištu pojavio u pratnji advokata Ljuba Pavasovića, a pre početka suđenja je izjavio:

Pala sa bine 2012.: Seve sa štapom

Nije zadovoljna  odlukom suda, iako je alimentacija od 2.000 evra najveća u istoriji hrvatskog sudstva: SeverSeverina| Foto: D.Goll

 

Milan je u početku Severini
davao 10.000 evra, a nakon što je od njega tražila polovinu imovine i zabranjivala mu da viđa dete, po savetu advokata
uplaćivao joj je 1.000 evra

- Ovo nije nikakav sukob, već traženje najboljeg rešenja za mališana!

Severinin advokat se novinarima obratio nakon donošenja presude.

- Zadovoljni smo prvim delom presude da dete ostane kod majke, to smo i tražili. Ali, dete može da ide i van Hrvatske sa ocem, što po nama nije dobro jer ne može da bude bez majke po nekoliko dana. Nadoknada je premala, na to ćemo se žaliti. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe deteta, nego se radi o tome da otac i dete moraju da dele finansijsku sudbinu. S obzirom na to da su Popovićeve finansije jake, smatramo da bi naknada trebalo da bude veća - rekla je advokat Jadranka Sloković.

Podsetimo, Seve i Milan počeli su da se zabavljaju krajem 2010, kada je pevačica pevala na proslavi njegovog rođendana, a raskinuli su u junu naredene godine.

Seve nije bila na sudu zbog operacije!
Kako je nedavno imala operaciju kolena, a sada se kreće pomoću štaka, Severina je juče bila sprečena da se pojavi na suđenju sa Milanom. Nju je zastupala Jadranka Sloković, koja je objasnila da je odmah nakon izricanja presude svojoj klijenkinji poslala poruku u kojoj joj je otkrila kakva je presuda, kao i da je pevačica zadovoljna prvim delom odluke suda, dok će se na drugi žaliti.

Poslednji komentari
  • miki Vreme: 27.03.2014 18:14h

    ja sam iz Vrsca i prosle godine sam bio sa porodicom na planinarskom domu na Vrsackom bregu ,oni su tada bili u postupku razvoda ,tada smo videli Milana kako je izveo dete na popodnevni izlet,veoma smo se iznenadili koliko je Milan bio prirodan ,igrao se sa detetom sa loptom, sedeli na travi ,a najvise smo se iznenadili kada je izvado i neku deciju kasicu prvo je on probao da vidi da li je ok pa je zatim hranio dete. Znaci bez dadilje,bio je sa njima samo neki stariji covek koji nije im puno smetao ,pustio je dete da se igra sa drugom decom ,znaci covek koliko para ima uopste nije ufuran,a koliko je donacija imao po Vrscu i Srbiji da ne pricamo. bravo za Hrvatski sud,kada je seve htela pola imovine za godinu dana braka a dobila je od Milana 10000 eura i nije joj bilo dosta onda nek se zadovolji sa 2000 e,a dete pored takvog oca sigurno nece u nista oskudevati.

  • gole Vreme: 27.03.2014 18:32h

    Alo bre zašto hrvatski sud, pa naš sud bi joj dodelio 200 eurića,i zabranu da nastupa na našim prostorima, e moj jadni milane što pre tvoje bogatstvo podeli sirotinji i prijavi se socijalnoj službi i da te bog vidi a pre toga bi ti savetovao da proveriš DNK

  • sneža Vreme: 27.03.2014 18:38h

    drugo dete...sad pazi kome praviš.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP