Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NASTAVLJA SE OKRŠAJ

Milan Stanković: Seko, ne možeš da podrigneš pa da glumiš nobles!

Autor: A. O. | 07.12.2013 - 12:00:00h | Komentara: 6

Rat koji je započeo pre nekoliko dana između Milana Stankovića i Seke Aleksić ne jenjava. Prvo je on rekao da ne želi da bude debeo kao Seka, zatim je ona na tviteru pretila da će ga išamarati i da je krpelj koji hoće medijsku pažnju.

Milan Stanković

Milan Stanković | Foto: Jelena Vučetić

 - Popravila je izjave, vidi se da joj je bila potrebna pomoć oko toga. Nažalost, perfidno upakovana sujeta je i dalje tu. Ne možete da podrignete pa da glumite nobles, kao ni da se isprosipate najgrdnije na Tviteru, pa da kasnije glumite ostvarenu osobu. Upravo zbog toga nisam želeo da vređam i retvitujem slike starih naslovnih strana koje su po Tviteru masovno šerovane. Neke ispovesti bivših momaka, „redaljke“, ružni prizori ispod šatora, donji veš i slično. A imao sam povoda. Mislio sam da će da oladi. Bilo mi je neprijatno i suvišno, jer ne želim da unizim ili postidim damu koja preti šamarima - ispričao je Milan za Kurir.

Milan je čak dodao i da želi da se izvini koleginici ne bi li ova priča završila:
- Dugujem izvinjenje fanovima zbog toga što su mediji uspeli da mene i njih dovedu u vezu sa estradnim muljem. Izviniću se i njoj čim je sretnem, jer sumnjam da će drugačije stati, a nisam neko ko želi zlo i sramotu drugima. Pojedini su iskoristili moju nepažnju u bekstejdžu kraj švedskog stola. Nikada ne bih davao takve izjave. Dotična je u čitavoj priči bila kolateralna šteta. Ali eto, dobila je priliku da promoviše svoju pesmu, kojoj želim bar pola uspeha numere „Od mene se odvikavaj“. Ovim bih zatvorio krug pitanja na ovu odurnu temu - rekao je Milan.
Poslednji komentari
  • NATASA Vreme: 07.12.2013 14:11h

    VIDI TI NJEGA KAKO SE ON ,,VAZDIGAO,,MA BUDI TI POLULARAN KAO SEKA PA CES IMATI PRAVO NA KOMENTARE,PRCKO.

  • Dare Vreme: 07.12.2013 14:14h

    A mi tebi zelimo da imas makar jednu stotinu od Sekinih nastupa. Ubedio bi nas da su ti pesme popularne kada bi makar imao 10 nasupa godisnje a ovako jos si ti vrlo 'mali' za Seku. I dobro ti je rekla da pokusavas da dobijes medijski proctor preko nje, da nije toga ko bi znao koju si pesmu izdao.

  • ana Vreme: 07.12.2013 17:30h

    A znas li Milane onu crnogorsku Sto se Mali uobrazi,il po mami Il po tati?Prvo ti nisi gentlemen,nego obicni Mali mahalas.Mahalas je u prevodu osoba koja se bavi tracevima I siri ih po mahali.Ti si isfrustriran momak,umisljen,i sebi dajes suvise slobode.Takodjer si parazit jer si donedavno zivio od Radine love.Zvijezda nisi, nisi humanitarac,letis visoko a takvi cesto padaju nisko.Na eurosongu si pokazao koliki se papak.Mali niti jednog hita,niti concerts,na dnu ,da nije Rade mnogi bi se pitilai koja je ovo curica plave kose.Budi musko I konacno pravi karijeri pjesmama,a ne tracevima.

  • nedjo Vreme: 08.12.2013 00:14h

    samo opasno milanche

  • Melinda Vreme: 08.12.2013 08:05h

    Sram te bilo Mulane, kompleksašu! Izdržavala te Rada dve godine a posle si i nju pljuvao. Sažaljevala te a uvidela da nema koga pa te šutnula i našla normalnog momka!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP