Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STANKOVIĆ HTEO DA IZAĐE IZ STUDIJA ZBOG KOLEGINICE

Milan tvrdi da su pohvale za Viki lažirane

Autor: A. Radojević | 08.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Pevač Milan Stanković u poslednje vreme očigledno ne može da sakrije svoje nezadovoljstvo određenim stvarima, pa je tako u ponedeljek uveče hteo da napusti emisiju „Vi pitate učesnike festivala“ na Televiziji „Pink“ jer je smatrao da su pozivi gledalaca namešteni.

Želi da se  naglasi da je  on pobednik: Milan Stanković

Želi da se naglasi da je on pobednik: Milan Stanković | Foto: Dejan Živančević

Naime, kako su se samo javljali ljudi koji su hvalili Viki Miljković, u jednoj od pauza Stanković je ustao rešen da napusti studio, a članovi produkcije su ga jedva ubedili da ostane.


- Još u finalnoj emisiji se po licima takmičara moglo videti da nisu zadovoljni festivalom, a Milan Stanković je u jednom trenutku još rekao: „Šta će mi nagrada?“. U ponedeljak, kada je organizovana emisija u kojoj se gledaoci javljaju i komentarišu festival, Milan je bio baš raspoložen, ali kako je odmicalo emitovanje, on se razočarao.
Od prvog uključenja, gladaoci su komentarisali i hvalili Viki Miljković, a on je pomislio da su pozivi namešteni. Smatrao je da je nemoguće da je dobio najviše glasova publike a da se baš niko ne uključi i njega pomene. Tokom pauze, odlučno je ustao sa svog mesta u nameri da napusti studio - priča za „Alo!“ izvor koji se u tom trenutku našao u studiju i dodaje da su Milana jedva ubedili da ostane do kraja emisije.

Bez  komentara: Viki  Miljković

Bez komentara: Viki Miljković | Foto: Zoran Ilić


- Milan je tokom pauze pričao sa organizatorima, koji su ga sve vreme ubeđivali da treba da ostane do kraja emisije i obećali mu da će sledeći poziv biti njemu upućen. Iako je bio odlučan da ode kući, ostao je do kraja emisije, ali se videlo da njegovo raspoloženje nije bilo isto kao kada je došao.
Producenti su znali da će izbiti skandal ako on ode, zato su dali sve od sebe da ga ubede u suprotno. Odmah nakon pauze, jedan od gledalaca se javio i pohvalio Milana, a kao što ste mogli čuti u ponedeljak, Vlada Stanojević, koji je vodio program, prokomentarisao je da je nemoguće da neko hvali Stankovića - kaže naš izvor koji je te večeri bio u studiju.
U nameri da dobijemo komentar ovih navoda, kontaktirali smo sa Stankovićem.

- Govorimo o prva dva fingirana poziva zbog kojih sam samo napomenuo da kao što je namešteno da Šemsa pozove i ishvali Viki, takođe sam i ja mogao da pozovem koleginicu Vesnu Zmijanac da pohvali to što je nacija SMS glasovima pesmu „Luda ženo“ proglasila pobedničkom na festivalu - napisao nam je Milan u SMS-u.
Poslednji komentari
  • maja Vreme: 08.05.2014 07:51h

    Tom mladom coveku spocitavaju nadmenost, koju on i ima ali sa razlogom. U moru pevaca sa nultim kvalitetom, on ima sve i glas i harizmu i stvoren je za scenu. Ali to se kod nas skupo placa. Ne vole ga jer zna koliko vredi, narocito u ovom leglu zvezdica koje veze sa vezom nemaju

  • Srecko Vreme: 08.05.2014 08:55h

    Meni nije jasno sta ovom pevacu nije jasno,prvo mora da odraste ,pa da skine puder sa ociju i nosa. Dobio je izmisljenu nagradu koja je glupa i sad umislio da je neka zvezda! Strasno! Koga interesuje on i njegovo pevanje nazovimo pevanje...

  • Đina Vreme: 08.05.2014 13:26h

    @srećko, Poštovani, ako je učešćem u takmičenje predvidjena nagrada onda mora i da se naglasi, da se istakne i da se marketinški podeli sa javnim mnjenjem. Nagrada je ostvarena putem sms poruka i glasi ''nagrada publike'', što sam naziv govori sve. Ako je sistemom nagradjivanja predvidjena takva nagrada onda mora da se istakne i da se ispoštuje kako zbog nagradjenog pevača tako i zbog publike koja je glasala i uložila novac. Nezadovoljstvo se mladom čoveku javlja , jer je njegov životni izbor sloboda i to se mora poštovati. Ako se javnosti dopala pesma gospodina Stankovića i ako su sve predvidjene propozicije takmičenja uredne , onda je zaslužio poštovanje , a ne ''fingirane'' javne pozive sa hvalospevom drugoplasiranih izvodjača. Sve čestitke pobedniku....

  • Ludi ja Vreme: 08.05.2014 14:38h

    Da ima glas to stoji da izgleda ko de..e i to stoji, ali na njegovu nesrecu njegova prepotencija i iskompleksiranost ga odbija od ljudi. Nije vise dete i treba da se dokaze kao pevac i osoba koja na pevanju gradi karijeru, a ne na skandalima .Ovaj cirkus na pinku gde su otvarali usta, je samo glupi cirkus i nista vise.Moze da Viki nesto prebacuje kad na estradi bude koliko i ona, do tada samo treba da cuti i da peva, ako neko zeli da ga angazuje u opste.

  • Mona Vreme: 08.05.2014 20:09h

    Toliko sam muzički obrazovana da mogu da ocenim kvalitet pevača. Ko ono reče da Viki lepo peva? Svašta! Milan je simpatičan dečko isolidno peva, a ono o puderu............... Jaoj meni. Kako smo skloni da tražimo dlaku u jajetu i naravno da lupetamo gluposti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP