Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTERVJU

Milan: U seksu ja vodim glavnu reč!

Autor: Sanja Arsić | 14.08.2013 - 00:02:00h | Komentara: 6

Mladu zvezdu “Granda” Milana Mitrovića upoznali smo kao osobu sa stavom, a kako nam je sam otkrio, baš takav je i u krevetu. Naime, mladi pevač je u seksi intervjuu za naš list bio iskren, pa nam se poverio da voli da je dominantan u seksu, ali da mu je veoma bitno da partnerka uživa dok je s njim.

“Kada nije ozbiljna  veza, već samo  strast, odradimo to tamo gde smo u mogućnosti”

“Kada nije ozbiljna veza, već samo strast, odradimo to tamo gde smo u mogućnosti” | Foto: Zoran Ilić

- Volim da ispunjavam želje svojoj partnerki, ali takođe volim da sam dominantan i da vodim glavnu reč u krevetu. Dajem sve od sebe da osoba sa kojom sam uživa i volim kada mogu da eksperimentišem u seksu. Bitno mi je da nije monotono, a do sada se niko nije bunio (smeh)- započinje priču Mitrović, koji kaže da nema omiljeno mesto za vođenje ljubavi, već da mu je bitnije s kim je.


Volim da me žene muvaju!


Mitrović nam je ispričao i da mu ne smeta kada ga lepši pol muva i zove na piće.
- Ne smatram da je muškarac taj koji treba da napravi prvi korak, već i žena može da bude ta koja treba da krene u napad. Imao sam devojku koja mi je prišla na veoma interesantan način i nikako nisam mogao da odolim njenom šarmu, a ispostavilo se da mi je s njom bilo jako lepo. Ali, da napomenem, ne volim napadne devojke - izjavio je pevač.

- Kada se kapirate sa nekom osobom i ako vam je lepo, nije bitno gde ćete voditi ljubav. Nemam omiljeno mesto, svakako je krevet najudobniji. Međutim, kada nije ozbiljna veza, već samo strast, odradimo to tamo gde smo u mogućnosti - izjavila je zvezda “Granda” za naš list. Mitrović dodaje da je u srednjoj školi načinio svoje prve seksualne korake.

- Prvi seks i te kako pamtim. Sada mi je smešno, a tada sam mislio da sam bio najbolji. Bila je to dosta starija devojka od mene i tada je ona bila ta koja je određivala šta ćemo i u kom trenutku. Najbitnije je da sam se snašao nekako, svaki naredni put je bio mnogo bolji - kaže Milan, koji sa devojkom koju voli ne bira poze.

“Volim da gledam devojku u oči, a najviše me privlače lepe obline”

“Volim da gledam devojku u oči, a najviše me privlače lepe obline” | Foto: Goran Srdanov


- Sve poze su dobre kada pored sebe imate ženu koja vas privlači. Volim da gledam devojku u oči, a najviše me privlače lepe obline. Iskreno, svaka devojka sa kojom sam bio bila je seksepilna i privlačna - rekao je voditelj i otkrio nam da u ovim godinama ne gleda filmove za odrasle i ne praktikuje samozadovoljavanje.

- Ma kakvi, sada sam u tim godinama da uvek imam pored sebe devojku ili pak nešto slično (smeh), tako da nema potrebe za tim. Porno-film sam prvi i poslednji put gledao pre dosta, dosta godina - završio je Milan.
Poslednji komentari
  • mikeli Vreme: 14.08.2013 02:34h

    ma ti si henfri bogart :D ajde pali

  • milan ns Vreme: 14.08.2013 03:48h

    srbijo,jadna li si!ko je sve u ovoj zemlji poznat,pa to je strasno!

  • perka Vreme: 14.08.2013 09:25h

    leleeeee, koji frajer?! metar i jagoda, neodoljiv , recit, latino ljubavnik, nije mu lako!!!

  • kiza Vreme: 14.10.2013 12:34h

    Ma koji crni ljubavnik i zavodnik?!Kada se pojavio u Zvezdama Granda bio je okićen kao Božićna jelka,a u oči su padale mindjuše u svakom uhu;javna je tajna da mindjuše nose gay osobe.

  • Ceca Vreme: 14.10.2013 15:37h

    Tip je presmešan. Videla sam ga na jednoj svadbi, nit niži nit mršaviji... a i ostalo je, bar po slici, u minijaturi. Čime li ti dominiraš, da mi je samo znati?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP