Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PONELE GA EMOCIJE

Milan video sina nakon 66 dana i rasplakao se!

Autor: A.O. | 25.09.2013 - 11:50:00h | Komentara: 0

"Kralj bakra" je konačno video sina. Na taj susret čekao je čak 66 dana. Poslednji put dete je video u junu u Dubrovniku, prenosi RTL.

Milan Popović

Juče se u Centru za socijalni rad susreo sa svojim naslednikom, a do toga je došlo nakon što je podneo zahtev kako bi ga uopšte mogao videti.

"Paralelno sa sudskim postupkom, Centar za socijalni rad u Zagrebu prošle nedelje je pozvao Severinu i Milana na razgovor radi utvrđivanja njihove podobnosti kao roditelja. Tom prilikom Popović je zamolio Centar da mu pomogne kako bi video sina, što je i učinjeno. Milan se jučee u Centru sastao s Aleksandrom nakon više od dva meseca", rekao je izvor.

Severina se nije htela susresti s Popovićem pa je poslala svoju majku. Milan ga je dočekao u suzama i ponele su ga emocije.

Pevačica zahteva da Milan viđa sina samo u njenom prisustvu radi dobrobiti deteta, a Milan želi da reguliše vršenje roditeljske dužnosti.

Danas su se sastali na prvom ročištu na Opštinskom građanskom sudu kako bi rešili starateljstvo nad sinom.

Severina i Milan stigli na sud!

Severina Vučković i Milan Popović stigli su na sud kako bi postigli kompromis oko zajedničkog starateljstva nad sinom Aleksandrom.


Jutros je u Zagrebu na Opštinskom građanskom sudu počelo prvo ročište za starateljstvo nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića.


Milan je pre ročišta na sud došao taksijem i našao se sa svojim advokatima, Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Romanom Biharom. Nekoliko trenutaka nakon Milana stigla je i Severina, u pratnji advokata Jadranke Sloković i svog menadžera Tomice Petrovića.


Severina je na prvo ročište stigla elegantno obučena, u crnoj haljini, a nosila je i velike sunčane naočare.


Kako se ranije moglo pročitati po medijima, Severina želi da nađe način da odnosi između oca i sina funkcionišu, dok Milan tvrdi da dečaka nije video već dva meseca, jer mu je detetova majka to branila.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP