Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRALJ BAKRA U SUZAMA

Milan: Želim primirje sa Severinom!

Autor: B. Radulović | 25.08.2014 - 21:00:00h | Komentara: 3

Srpski biznismen Milan Popović, koji već godinama bije bitku sa pevačicom Severinom Vučković oko starateljstva za njihovog sina Aleksandra, kaže da mu nedostaje mirna luka, zbog čega majci svog jedinca nudi primirje. Nakon što je sud prihvatio njenu žalbu da Milan ne treba toliko često da viđa sina, on pokušava da izmoli bar još koji dan, što zavisi od Severinine odluke.

Milan Popović

Milan Popović | Foto: Rajko Ristić

 - I dalje želim da se kao Aleksandrovi otac i majka, u četiri oka dogovirmo o budućnosti našeg Aleksandra, jer to je ono najvrednije što imamo, bez obzira na novac, karijeru i sve ostalo. Ali kako vreme prolazi nisam optimistačan i čini mi se da me čeka još puno bitaka da se u Aleksandrovom životu izborim za mesto. Severina će uvek biti majka mog deteta i ako ni zbog čega drugog, zato je cenim - rekao je Milan za hrvatski “Jutarnji list” i dodao da mu je Seve i dalje draga pevačica.

- Svi ratovi u čovečanstvu završili su se kada su zaraćene strane sele za sto i potpisale primirje, te se dogovorile kako će dalje. Pa valjda će to i diva shvatiti za dobro našeg sina. Ona je meni draga pevačica čije pesme rado slušam. Eto, i dalje mi je najdraža „Mili moj“ - priznao je Milan, koji je tokom intervjua i zaplakao. 

Severina Vučković

Severina Vučković

 - U petak ujutro iz Beograda ću doputovati u Zagreb, proći tih 440 kilometara, preuzeti Aleksandra, pa se vratiti s njim u Beograd. Praktično ćemo izgubiti jedan dan na putu, provesti subotu zajedno, a potom u nedelju ga opet vozim majci u Zagreb. Pitam vas šta bi bilo sa mnom da nemam novca za putovanja ili hotele. Kako bih mogao biti sa sinom? - zapitao se Milan, koji ističe da je i alimentacija koju plaća previsoka.

- Pa, pogledajte paradoks da plaćam verovatno najvišu alimentaciju u Hrvatskoj, a neprekidno mi smanjuju vreme koje želim provesti sa sinom. Bogu hvala, imam uspešan posao i dobro zarađujem - ističe Popović koji razmišlja o tome da u Hrvatskoj otvori ekskluzivni hotel.

"Severina ima tri ličnosti!"

Milan je u intervjuu dodao i da ne može da se izbori sa temperamentom hrvatske pevačice.
- Severina ima tri ličnosti u sebi. Prva je ona draga i mila Severina u koju sam se zaljubio. Druga je ona osoba koja se okrenula svojoj karijeri. Treća je tvrdogalava, zlonamerna i osvetoljubiva majka koja odustaje od dogovora - kaže Popović i za “Jutarnji list” priča anegdotu iz apoteke.
- Kada sam kupovao pre neki dan lekove za Aleksandra, jer se prehladio i kada me apotekarka upitala treba li mi još nešto, našalio sam se na svoj račun i upitao imaju li tablete protiv prkosa i inata za odrasle osobe - priča Milan.

"Prvi susret je ukazivao na problem!"

Srpski kralj bakra se prisetio i kako je na svom 45. rođendanu gde su pevali Severina i Haris Džinović upoznao majku svog deteta.
- Kada me pitate je li to bila ljubav na prvi pogled, više ne znam. Svašta se pisalo. Upoznao sam je pet minuta pre nastupa. Potom smo malo dublje razgovarali nakon njenog programa jer sam, kroz šalu, tražio objašnjenje zašto je pevala sat i po, kada smo ugovorom dogovorili program od dva sata. Eto, to su ti naši prvi susreti koji nisu ukazivali ni na šta dobro - otvoreno je ispričao kralj bakra.
Poslednji komentari
  • GG.sol Vreme: 26.08.2014 04:13h

    Jebiga brate, skupo te kostala a nije ni obrijana L.O.L.

  • secernavodica Vreme: 26.08.2014 08:40h

    Milane jabuko sa grane cudna je secerna vodica koju je Severina pustila. Ti umesto da nadjes neku postenu i imas dete sa njom sa ovom si obrukao i nas u Srbiji. Dzaba ti novac ti bi se sa doticnom i pomirio dao bi je sve sto imas samo da opet bude sa tobom i da osetis secernu vodicu.

  • nada Vreme: 26.08.2014 08:40h

    Ovaj svaki dan u novinama plače za Severinom. Hoće li više prestati? I šta više ga objavljujete sa tom temom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP