Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

AFERA

Mile i Keba na spisku dužnika narko-dilera?!

Autor: S. Vojinović - E. Sadiku | 09.04.2014 - 19:00:00h | Komentara: 3

Dilerska mreža Branka Bojovića (45), frontmena grupe „Sanšajn“, počela je da se ruši hapšenjem Marka Lugonje (33), kod koga je pronađen spisak dužnika sa dvadesetak imena, među kojima su i imena pevača Mileta Kitića i Dragana Kojića Kebe. Kako ekskluzivno saznajemo, na spisku je i jedan sudija iz Beograda.

Čuj, jarane,  mi i droga: Mile Kitić i  Dragan Kojić

Čuj, jarane, mi i droga: Mile Kitić i Dragan Kojić | Foto: Zoran Ilić

 Bane Sanšajn, kako mnogi zovu Bojovića, pušten je juče po podne iz pritvora nakon što je u Višem tužilaštvu u Beogradu saslušan zbog posedovanja narkotika. Iako je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora, sudija za prethodni postupak pustio je poznatog repera da se brani sa slobode. Banetovo hapšenje uzdrmalo je narkomane na srpskoj estradi, koji su u panici da bi mogli biti sledeći na listi za hapšenje!

„Samo reci  aj i dolazim  ti ja...“: Bane Sanšajn

„Samo reci aj i dolazim ti ja...“: Bane Sanšajn | Foto: Goran Srdanov


U sklopu istrage koja se vodi protiv Bojovića, beogradska policija je tokom jučerašnjeg dana uhapsila i Marka Lugonju, od koga je Bane, kako se sumnja, kupovao drogu radi preprodaje. Kod njega je pronađen 81 paket spida, oko 120 grama marihuane i manja količina heroina u tegli, vagica i spisak dužnika! Kako saznajemo, na njemu su imena osoba, među kojima su i dva pevača, koje mu duguju od 5.000 dinara do 150 evra. Lugonja se branio da mu novac ne duguju za drogu, već za raznu robu kao što su garderoba i patike. Policija je istragu sada usmerila i na sam spisak, proveravajući da li se zaista radi o poznatim pevačima ili je reč o šiframa. Nakon Lugonje, juče oko 14 časova uhapšen je još jedan narko-diler u Beogradu, kod koga je pronađeno 100 grama heroina. Ovaj uhapšeni, prema prvim operativnim podacima policije, ne dovodi se u direktnu vezu sa Bojovićem.
Policijsku sumnju da se Bane Sanšajn bavi trgovinom narkotika potvrdio je i sam pevač u policiji. Kako saznajemo, Bojović je priznao da je kupovao narkotike radi dalje preprodaje.
- Bane nam je priznao da se bavi preprodajom narkotika, jer jednim delom od te zarade živi. Na pitanje kome je drogu prodavao, on zasad nije želeo da odgovori i saopšti imena svojih klijenata. Videlo se da strahuje za bezbednost svoje porodice - kaže izvor „Alo!“ iz istrage.
Bojovića je novobeogradska policija pratila mesecima, a uhapšen je u nedelju zbog posedovanja šest paketića droge spid, metalne kutije sa praškastom materijom i napada na policajca! Bojovića je privela interventna jedinica nakon što je prilikom pretresa nasrnuo na jednog od policajaca i tom prilikom mu naneo lakše povrede. Naime, patrola je zaustavila njegov džip „rover“ na Savskom nasipu. Kada su prilikom pretresa pronašli kutiju u kojoj se nalazila praškasta materija, Bojović je nasrnuo na policajca i šutnuo ga u nogu, a zatim je zavukao ruku u džep i stegao ostatak droge u pesnicu. Policajci su reagovali, oborili ga na asfalt, a potom priveli u policijsku stanicu Novi Beograd, gde mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega je pušten. Kako saznajemo, sudija je našao da ne stoje razlozi za određivanje pritvora Bojoviću.


Keba: Ja sam nevin! Neko mi smešta!

Kada smo pozvali Dragana Kojića Kebu da prokomentariše navode koje imamo, poznati pevač nam je rekao da nema veze sa narko-dilerima, kao i da nikada nije čuo za Marka Lugonju.
- Ljudi, sa tim stvarima se ne treba igrati. Ne postoji čistiji čovek od mene! Ja sam nevin! Nikada nisam imao dilove niti kupovao drogu. Sve policije i svakog policajca ću obići kako bih dokazao svoju nevinost. Ne plašim se ničega i to je teška greška, neoprostiva greška. Meni neko sigurno smešta! Nisam ni kriv ni dužan. Ja ništa ne znam o tom čoveku. Pa presudio bih sebi nasred Terazija da je to što pričate tako - rekao je za „Alo!“ Keba i dodao da veruje da mu sve ove pakosti neko smešta, ali i da će otkriti ko je to.


Mile nedostupan

„Alo!“ je juče pokušao da dobije komentar i od Mileta Kitića, ali je on bio nedostupan, dok se na broj njegove supruge Marte Savić do zaključenja ovog izdanja niko nije javljao.

 
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 09.04.2014 19:29h

    Naravno,Kebino ime ,kao i kiticevo ste objavili,a sudino JOK.Zove li se to dvojni standard?

  • karalaki Vreme: 10.04.2014 07:04h

    šoder lista,, rukice gore ajjmo svvi.

  • Djina Vreme: 10.04.2014 09:35h

    Poštovani, lako je uočiti koliko se propusta dogadja u ovoj državi. Ako je lice koje je mesecima praćeno uhvaćeno na delu zbog čega su postojale sumnje to je krucijalni dokaz za sud. Ako je pomenuto lice prilikom provere nasrnulo i nanelo lakše fizičke povrede licu na dužnosti to je još jedan dokaz u prilog glavnom dokazu koji se posebnom prijavom tereti za remećenje lica na dužnosti. Na sudu, u policiji i kod lekara ne stanuje laž , već istina . Uhvaćeno lice daje izjavu da se novčano izdržava od prodaje narkotika a vozi skupoceni džip. Kod roditelja koji imaju sumnjivu radnu biografiju i sin tradicionalno nastavlja u istom pravcu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP