Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPOVEST SANDRE AFRIKE

Mile me je iskoristio: Marta odlepila kada me je videla!

Autor: Pulsonline | 19.04.2015 - 12:00:00h | Komentara: 2

Atraktivna pevačica Sandra Afrika poslednjih godina važi za jednu od najtraženiju srpsku pevačicu, a početak njene karijere je vezan za Mileta Kitića.

Sandra Afrika

Sandra Afrika i Mile Kitić

Sandra se prvo pojavila u Miletovom spotu, a zatim je sa njim išla i na nastupe, ali tvrdi da je ona više pomogla njemu, nego on njoj.
- Kad pogledaš realno, to tako bude. Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu „Tatina maza“. Trebala je da bude devojka crnkinja, međutim ona se razbolela i zvali su mene jer sam tada baš bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile video da je to ful ispalo, svi su raspitivali za mene - ko je mala crna.

sandra afrika

Sandra Afrika | Foto: Andrej Isaković

I, on naravno to nije hteo da ispusti. Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu „Šampanjac“, a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je što ne bi. I zato sam mu ja u neku ruku pomogla. On je to video i to je lepo iskoristio, pravo da ti kažem. A onda kada je meni trebalo, samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita, on je okrenuo leđa. Osećala sam se bukvalno iskorišćeno. A, znao je da me njegov menadžer budi u 6 ujutro da se meni hitno uradi pasoš jer sam bila klinka. Danas za sutra, jer sam mu ja trebala. Video je da to dobro prolazio i na tome je uzeo odlične pare - rekla je Sandra za PulsOnline.rs, a zatim je dodala i da je Miletova supruga Marta Savić postala ljubomorna kada je videla kako izgleda.

Sandra Afrika u provokativnom izdanju

Sandra Afrika u provokativnom izdanju

- Bila je ljubomorna. Odnosno, nije dok me nije videla. Do tada je govorila neka ide Sandra, jer je znala da će on da kući donosi više love. Govorila mi je ljubavi, srećo, a onda kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam - zaključila je Afrika.
Poslednji komentari
  • duduludu Vreme: 19.04.2015 12:30h

    Da inace ko zna sta bi Mile radio bez tebe,cuti bre tu ne lupaj sram te bilo!A zasto ne kazes da ti cika Mile poklonio mercedesa E clase i u kakve ste odnose imali?

  • Sandra Vreme: 19.04.2015 14:19h

    Bravo majstore! !!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP