Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NEMA NOVCA DA FINANSIRA NOVE PESME

Milena Ćeranić dekintirana!

Autor: A. Radojević | 13.04.2014 - 08:28:00h | Komentara: 2

Da ekonomska kriza utiče i na pevače, dokaz je Milena Ćeranić, koja trenutno nije pri parama da isfinansira nove pesme kojima planira da obraduje publiku. Naime, ona je nedavno posetila „Aspirince“ kako bi se dogovorili o saradnji za nove numere i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa, jer trenutno nije pri novcu.

Nedostupna  za komentar:  Milena  Ćeranić

Nedostupna za komentar: Milena Ćeranić | Foto: Zoran Lončarević

Ćeranićeva otišla kod „Aspirinaca” da se dogovore o saradnji za nove numere, ali im je odmah rekla kako
nema para i ponudila im da ih isplaćuje kroz procenat od nastupa

- Još od kada je otišla iz „Granda“ Milena je sama finasirala sve svoje poslovne poduhvate. Ona je navikla da odvaja novac za nove pesme i spotove, ali je trenutno zapala u malu finansijsku krizu. Pošto je prošao određeni period od kada je izdala poslednju pesmu, svesna je kako je vreme da publiku iznenadi nekom numerom.

Dašić ne nudi pomoć!
Iako je njen dečko Vladimir Dašić uspešni crnogorski košarkaš, sudeći po trenutnoj finansijskoj situaciji Milene Ćeranić, ne nudi joj novčanu pomoć.
- Iskreno ne znam šta se trenutno dešava sa Milenom i Vladimirom. Ona ga u poslednje vreme i ne spominje previše, a ne znam ni u kakvom su odnosu. Sigurno zna da je ona u teškoj situaciji i da joj treba novac za pesme, ali mislim da joj nije ponudio pomoć oko toga - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Ona je nedavno posetila „Aspirince“ da bi se dogovorili o saradnji za nove pesme. Na sve načine je pokušala da se dogovori da joj naprave pesmu koja će biti hit. Rekla im je da trenutno nema novca i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodao kako je insistirala da joj samo „Apsirinci“ prave pesmu.

- Ona veruje da će zajedničkim snagama napraviti dobru pesmu i da će se publici veoma svideti, zato je i insistirala da sa njima sarađuje. Ubeđena je da će uz njihovu pomoć imati dobru pesmu i da će tako povećati broj svojih nastupa, što će joj doneti i više para - dodao je za naš list izvor blizak pevačici.

Vladimir Dašić

Vladimir Dašić | Foto: FoNet / EPA


Kako bismo se uverili u istinitost ovih navoda, kontaktirali smo sa Filipom Miletićem, koji je jedan od članova „Aspirinaca“, ali on nije želeo da otkriva detalje saradnje sa Milenom.


- Milena je sada u našoj produkciji, kao i „Ministarke“. Mi radimo sa njom pesme i marketing. A što se tiče isplate, to ćemo videti, polako - izjavio je Miletić za naš list.

Filip Miletić

Filip Miletić | Foto: Petar Marković

U nameri da saznamo i šta Milena Ćeranić ima da kaže o našim saznanjima, pozvali smo je, ali se nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.
Poslednji komentari
  • lola Vreme: 14.04.2014 07:16h

    ma snacice se ona kao i stotine(zasad) ovih sa zvezda granda i drugih "sponzorusa"

  • mile Vreme: 14.04.2014 10:31h

    Neka se javi kod Vendi.Sada pocinje sezona vasera,pa pod satru,sto je i pre radila

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP