Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUTA

Milena ne želi da dođe na svadbu majke Verice!

Autor: stars | 19.08.2013 - 12:00:00h | Komentara: 5

Ne dopada joj se što Rakočevićka ima znatno mlađeg verenika i ne želi da iz Njujorka doleti na mamino venčanje.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Ne slaže se s kevinom odlukom.
Verica Rakočević ima problema s ćerkom Milenom, budući da njena mezimica nije baš najbolje prihvatila maminu veridbu s mlađim muškarcem, otkriva za Kurir izvor blizak ćerki poznate srpske kreatorke.
- Milena već godinama živi i radi kao profesionalni fotograf u Njujorku i nema mnogo dodirnih tačaka sa Srbijom, ali tu i tamo surfuje po našim portalima. Tako je naletala i na vest o majci i njenom dečku, koja joj se nimalo nije svidela - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Odmah je pozvala Vericu, pitala je zbog čega se eksponira na takav način i negodovala zbog razlike u godinama između Verice i njenog verenika Veljka Kuzmančevića. Kako je njena majka odlučna žena, nije preterano marila za ćerkine kritike, a svaki razgovor koji Milena počne na ovu temu odmah se prekida.
Verica, koja ima 65 godina, dva braka iza sebe i troje dece, i njen verenik u septembru će stati pred matičara, a kako sada stvari stoje, među gostima neće biti njene ćerke Milene, osim ako se stvari totalno ne promene koji dan pre venčanja. Šta misli o negodovanju ćerke i da li će uspeti da je privoli da doputuje iz Njujorka, pokušali smo da saznamo od Verice, ali kreatorka nije odgovarala na naše pozive.

milena rakocevic

Milena Rakočević

 
 
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 19.08.2013 12:20h

    koji njen mora da se udaje. Jedino ako je dečko iz "prevelike ljubavi "ucenjuje. Vreme je takvo da se ne treba državi prijavljivati ni vršnja ni najveća ljubav jer se posle stvari samo zakomplikuju.

  • olga Vreme: 19.08.2013 12:20h

    Srbija je poznata po ludacima ,kriminalcima i prostitutkama.

  • Vanja Vreme: 19.08.2013 13:11h

    Napokon jedna normalna u toj celoj familiji i prici!!!! Svaka cast Milena, vidi se da razmisljas zdravo i da ti se um nije s*bao kao tvojoj kevi..Malo mi te i zao sto imas takvu kevu koje bi se i ja stidela!! Brukaa,,,,

  • Maki Vreme: 20.08.2013 01:27h

    MIlena je super devojka,da ne kazem jedina normalna u toj porodici,kao da ne pripada njima. Zivii i radi mozda dve godine u Njujorku,a ne godinama kako se navodi u tekstu.Sigurno da nije odusevljena maminim izborom ,jer lik je tu negde njenih godina,decko ima 30 godina,znaci mladji je 35 godina od buduce supruge.Ispada da je Verica imala dete ELu od 11,12 godina kada se ovaj malisa rodio......bas nastrano.Mada verujem u pravu ljubav,ipak !!!

  • jelda Vreme: 20.08.2013 06:29h

    LJUDI, pa u cemu je problem!? U obrnutom slucaju (zena 30 god./muskarac 60god) bilo bi sve OK! Ha, ha,..Kakva zabluda!!!!! Ta vremena su odavno prosla! Pa zar nismo ravnopravne, jesmo i imamo pravo da volimo mladjega, upravo to su muskarci od pamtiveka pravili! Zivela RAVNOPRAVNOST! Veliki pozdrav Verici. (Cerka je odrasla da misli o sebi i da se raduje majcinoj sreci)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP