Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRESELA JOJ LJUBAV

Milena zbog Dašića pobegla iz Crne Gore

Autor: Z. S. R. | 21.08.2014 - 09:30:00h | Komentara: 2

Milena Ćeranić se razočarana vratila iz Crne Gore u Beograd, pošto je njen, sada već bivši dečko Vladimir Dašić, odlučio da ostane uz svoju porodicu i prekine vezu s njom. Pevačicu je posebno pogodilo to što je Dašić potpisao za Budućnost iz Podgorice, čime joj je jasno dao do znanja da želi da ostane sa Marijom.

Zatvorila se u stan i danima ne izlazi: Milena  Ćeranić

Zatvorila se u stan i danima ne izlazi: Milena Ćeranić | Foto: Vesna Lalić

- Milena je poludela kada je videla da je Dašić molio Mariju za oproštaj, a kap koja je prelila čašu bila je Vladimirovo potpisivanje za Budućnost iz Podgorice. Ona se nadala da će od ponuda koje je imao izabrati neku dalju zemlju, gde bi mogli da uživaju u miru i nastave da se viđaju. Ovim potezom, ali i višenedeljnim nejavljanjem na telefon, Vladimir je Mileni dao do znanja kako stoje stvari među njima - govori izvor „Alo!“ i dodaje:

Izabrao  porodicu:  Vladimir  Dašić

Izabrao porodicu: Vladimir Dašić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Dašića je posebno pogodila činjenica da je Milena znala da ih uhode paparaci, a da nije htela to da spreči, već mu je napravila pakao u životu i u porodici. Zbog toga joj se od tada ne javlja na telefon, a njoj nije ostalo ništa drugo nego da se spakuje i da se vrati u Beograd - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Ćeranićeva je zbog stresa u vezi s aferom sa Dašićem otkazala tezgu u Beogradu i zatvorila se u stan, odakle već danima ne izlazi. Uzaludno je teše drugarice, ali ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dašić izabrao da ostane sa porodicom i da je kraj njega uzaludno izgubila tri godine čekajući da se razvede. Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Milenu, ali se ona do zaključenja broja nije javljala na telefon.
Poslednji komentari
  • goca Vreme: 21.08.2014 13:03h

    ne svidja mi se milena,ni kako peva a nije ni lepa,ali brate mili,ovaj dasic je totalno ruzan.a milena je imala dobar ukus,lepse frajere.tako da joj je bolje da trazi nekog lepseg i izadje iz stana,da joj se ne smeju za kim pati.

  • Lenas Vreme: 23.08.2014 13:44h

    Svaka ti čast Dašiću naravno da je porodica na prvom mjestu, i svu sreću želim njemu i Mariji. A Milenu ne znam kako nije uopšte bilo sramota da bude u vezi sa oženjenim covjekom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP