Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MILOŠ RADOVANOVIĆ ODUŠEVIO ŽIRI

Milenin bivši dečko u „Pinkovim zvezdama“!

Autor: D. T. | 06.10.2014 - 11:02:00h | Komentara: 4

Mladi kandidat u takmičenju „Pinkove zvezde“ Miloš Radovanović, koji je u subotu uveče oduševio žiri u ovom šouu, svojevremeno je bio u vezi sa koleginicom Milenom Ćeranić. Naime, njih dvoje su bili u ljubavi dok se Milena takmičila u „Zvezdama Granda“, a svoju jednoipogodišnju vezu su tada raskinuli jer nisu provodili vreme zajedno.

Miloš Radovanović

Miloš Radovanović

Kada je publika ugledala mldaog pevača na sceni „Pinkovih zvezda“, svima je bio poznat. Osim toga što nastupa po beogradskim klubovima, Miloš je snimio duet sa Mirjanom Aleksić, koji je odlično prošao, a javnosti je najpoznatiji kao bivši dečko Ćeranićeve.

Kako se tada pisalo, Miloš i Milena su raskinuli jer ona zbog obaveza u „Zvezdama Granda“ nije imala vremena za njega, a pevačica to tada nije želela da komentariše. Njihova ljubav kasnije nije obnovljena, jer je Milena pala u zagrljaj Nemanje Stevanovića.

Miloš i Milena su  više od godinu  dana bili  u vezi

Miloš i Milena su više od godinu dana bili u vezi | Foto: Jelena Vučetić


Pored toga što je zainteresovao publiku u subotu uveče, Miloš je svojim glasom oduševio i žiri, koji čine Bora Čorba, Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Marina Tucaković i Miroslav Ilić.

Miloš je prvo otpevao pesmu „Pukni zoro“ i dobio svih pet glasova žirija, dok su se svi složili da je on već formiran pevač. Nakon što je otpevao drugu numeru „A što sam kriv“, Haris je napomenuo da njemu nije potrebno ovo takmičenje, već samo dobra pesma, dok je Ceca naglasila kako je zvezda rođena.
Poslednji komentari
  • Igor Milutinovic Vreme: 06.10.2014 11:11h

    Covek nije samo po ovome poznat.Njegova verzija Pukni Zoro ba you tube-u ima njavise pregleda,osim toga pojavio se i u filmu Montevideo gde peva sa orkestrom u kafani ovu pesmu.Pogledajte obavezno.:)

  • Bane Vreme: 06.10.2014 14:29h

    Covek je otpevao i snimio Pukni zoro. To je njegova verzija pesme. Cak se pojavljuje i u seriji Montevideo kao pevac na slavlju u Rajkovoj kafani i peva tu pesmu. Ne da je formiran pevac, nego i jedan od najlepsih muskih glasova na estradi...

  • cica Vreme: 06.10.2014 22:03h

    Ma super..nek vide mala deca da im ne treba skola i znanje, nego da ce golotinjom i prodavanjem tela postici cilj. Nek drugi put ode samo u gacama, obradovat ce male decacice u vrticu..pih

  • 2KD Vreme: 07.10.2014 01:31h

    Nek je ziv i zdrav ,i jos milion ovakvih pesmetina da ima,ne pratim te emisije ,ali ovaj je definitivno za klasu iznad svih njih

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP