Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOG TE VIDIO

Mili našao novu Cecu?

Autor: Puls | 15.05.2013 - 11:50:00h | Komentara: 5

Milica je nova muzička nada!

Milica Milić

Milica Milić nedavno je premijerno predstavila spot-singl "Bog te vidio" koji potpisuje produkcijska kuća Miligram i za kratko vreme pokazala da na nju valja ozbiljno računati!


Ova mlada, talentovana i , što je na nasoj estradi retkost, muzički obrazovana pevačica moze da se pohvali da ima sve sto je potrebno za uspeh-glas, stas i pesme! U prilog tome govore i afirmisani autori kakav je i Dragan Brajović-Braja koji upravo privodi kraju rad na sledećoj pesmi koja ce na pravi način najaviti debi album Milice Milić čiji se izlazak očekuje do kraja godine!

Ne prepuštajući ništa slučaju Milica svakodnevno uvežbava koreografiju za spot koji ce se atmosferom, sasvim sigurno, razlikovati od svega do sada viđenog na našoj sceni a u kome ce jos jednom potvrditi da pored muzičkog poseduje i talenat za ples!

Posle vrlo uspesnih festivalskih nastupa, Milica konačno priprema kompletan album za City Records koji će, nema sumnje, biti pravo osveženje na domaćoj muzičkoj sceni što je već potvrdila i u nekoliko televizijskih pojavljivanja!

Poslednji komentari
  • Nenad Vreme: 15.05.2013 12:22h

    Lepa, pametna ali harizmu kao Ceca nema. Ipak je Ceca jedna! Možemo da je volimo ili ne ali ona je punila Marakanu, Ušće. Ipak sve najbolje i jednoj i drugoj.

  • mala_ema Vreme: 15.05.2013 12:24h

    Ovo je blago receno katastrofa,tekst je toliko pretenciozan s namerom da isforsira ovu sasvim bezveznu devojku staklene fac,a verovatno je mnogo love ulozeno u marketing i pesmičuljke da sam js ocekivala sad neki bum s obzirom na najavu u tekstu da je talenat koji obecava,kad ono jos jedna isforsirana igracica i zabavljacica u moru slicnih!

  • kolasin Vreme: 15.05.2013 14:54h

    eh daleko je ova lavurdaca od cece,,,,,,,mili...miliii sta je sa tobom

  • slava Vreme: 15.05.2013 14:57h

    ha, kao po obicaju, zenska zavist, a u potpunosti nepotrebna.Devojka je skroz cool i odlicno peva, a ima i sve ostale atribute zenstvenosti, ako hocemo. Veoma pametna i obrazovana za razliku od mnogo nazovi pevacica ciji je vokabular sveden na 3 recenice. Znaci, zaista nema mesta zavisnosti, cak i spot joj je odlican i nimalo "razvratan" kakvih je u zadnje vreme mnogo. Milice, samo napred, odlicno si krenula i perfektno se snalazis u ovom ludilu, a slobodno i sama izbegni bilo kakva poredjenja da, ovoj devojci slicni, ne mogu rec da kazu... Pozdrav..

  • eee Vreme: 16.05.2013 14:41h

    Jadna devojka upoređuju je sa mafijašicom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP