Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VUKAŠINOVIĆ LJUT JER NIJE BIO POZVAN NA KONCERT

Milić: Je*e mi se za “Indekse i prijatelje”!

Autor: A. V. - D. P. | 12.10.2013 - 09:30:00h | Komentara: 2

Da slavlje nije slavlje ako nema domaćina, mišljenja je muzičar Milić Vukašinović, ali i njegova supruga Suzana, koji smatraju da manifestacija “Indeksi i prijatelji” nema mnogo smisla bez njega kao jednog od najvažnijih članova legendarne grupe.

Milić Vukašinović

Milić Vukašinović | Foto: Z. Ilić

Povodom Milićevog izostanka sa tradicionalnog koncerta najpre se oglasila Milićeva supruga na Tviteru, a potom je on za “Alo!” izrazio svoje negodovanje, no ipak je pojasnio da mu nije toliko stalo da nastupi na manifestaciji “Indeksi i prijatelji”.


- Večeras “Indeksi i prijatelji”, a Milić, koji je svirao u “Indeksima”, nije pozvan. Organizatori, stidite se - napisala je na Tviteru Suzana Vukašinović, a potom nam je Milić potvrdio reči svoje supruge.

- Prvo da vam kažem, ja sam jedan od retkih bivših članova grupe “Indeksi” koji je živ. A ružno je to što nisam u četvrtak bio na bini tokom koncerta “Indeksi i prijatelji”, jer sam najbolji bubnjar koga su imali i svirao sam kada je prvi put organizovana ova manifestacija u sarajevskoj “Zetri”. A od tada me više nisu zvali i to nije propust organizatora, već je to želja jednog od trojice osnivača grupe “Indeksi” Fadila Redžića. Ali pravo da vam kažem, je*e se meni za tu manifestaciju, ja imam svoju karijeru - tvrdi Milić i otkriva pozadinu priče o tome zašto je izostao sa tradicionalnih koncerata.

Svi su tu, samo Milića nema...

Svi su tu, samo Milića nema... | Foto: G. Srdanov

- Mislim da je Fadilu smetala moja popularnost i ja sam negde mogao da primetim to one godine kada je koncert “Indeksi i pirjatelji” prvi put organizovan. Njemu je tada, pretpostavljam, sujeta proradila, što je čudno jer je on jedan vrlo stabilan čovek, koga nikada nisu zanimali mediji. Ja mislim da je moja popularnost razlog zbog koga ja nikada više nisam pozvan da nastupim na toj manifestaciji, a morate priznati da nema logike da ja sedim kod kuće dok se u Beogradu organizuje nešto što ima veze sa “Indeksima”. Nije da ja patim, jer ja imam svoju karijeru, samo je nelogično i sramota je - rekao nam je Milić, koji se “Indeksima” pridružio 1974. godine i svirao u doba njihove najveće popularnosti.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 13.10.2013 12:19h

    nece ljudi da se brukaju sa ovom spodobom

  • Brale Vreme: 13.10.2013 18:33h

    Milicu ti si odavno prestao da budes ozbiljan muzicar. Dok god cirkuzas po Farmama, Velikim bratovima i ostalim glupostima i degradiras sve sto si kao muzicar uradio niko te nece zvati. Nema potrebe da se ljutis. Koncert je dobro protekao i bez tebe. Veruj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP