Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROZIVKE

Milić Vukašinović: Brega je jadnik, prodaje m*da za bubrege!

Autor: Kurir | 30.11.2014 - 12:00:00h | Komentara: 1

Milić Vukašinović isprozivao je na Tviteru Gorana Bregovića, koji obeležava 40 godina postojanja Bijelog dugmeta samo s Alenom Islamovićem, dok ostale članove, među kojima je i doktor za rokenrol, nije pozvao da im se pridruže.

Isprozivao estradu: Milić Vukašinović

Milić Vukašinović | Foto: Mitar Mitrović

Nekadašnji bubnjar „dugmića“ objavio je staru fotografiju članova grupe na kojoj je i Bregović uz sledeći komentar:


- Ovaj drugi zdesna slavi 40 godina svoje genijalne tvorevine uz pleh muziku i s pevačem sa WC šolje - napisao je Milić, naglasivši da je to jadno i bruka.
Pozvali smo Milića, koji je objasnio zbog čega je besan.
- Ni ime mu nisam pomeno u komentaru, nego sam ga nazvao „ovaj drugi zdesna“, zato što se tako ponaša prema proslavi grupe. Pošto se on tako ružno poneo, i ja sam hteo da izrazim kako se osećamo mi koji smo doprineli uspehu Dugmeta, a sada smo isključeni iz cele te priče, dok on prodaje muda za bubrege - objašnjava Vukašinović i ističe:

- Bilo je pomena da se odrade tri koncerta, kao i 2005. godine, kad smo se okupili zbog nostalgije, je li?! Ali dotični gospodin je bio u fazonu: „Što bi ja njima uterivao pare u džep?!“ kad može sa svojim tezgaroškim bendom i pevačem sa WC šolje da završi posao. Nemam nikakav problem s Alenom, ali ja sam i onda bio protiv toga da on bude pevač Bijelog dugmeta jer to nije njegov domet. Drugo je to što je imao tri velike pesme, pa i šimpanza da je otpevala, to bi zvučalo OK. Taj tezgaroški Orkestar za sahrane i svadbe ima tri hita iz filma jer im je Kusta pomogao. Jedini pravi pevač Bijelog dugmeta je Željko Bebek, on je „dugme“, ostalo je sve Goran Bregović sa svojim projektima - zaključuje muzičar.
Pokušali smo da stupimo u kontakt s Bregom i Alenom preko njihovog menadžera, ali nam oni nisu odgovarali na poruke pošto se nalaze u Americi na turneji.
Poslednji komentari
  • nekiDecko Vreme: 30.11.2014 19:41h

    U pravu si Milicu. Ja sam bio pre dva meseca na njihovom gostovanju u Becu samo su njih dvojica pevali i orkestar za svadbe i sahrane a ceo Bec izlepili plakatama Gora Bregovic i Bijelo dugme! Koje Bijelo dugme?! Svirali sat ipo otisli na pauzu kazu dolazimo nazad posle krace pauze nisu se ni vratili sramotaaa! Ljudi otisli kucama 35€ za sat ipo eeeee.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP