Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UVREĐEN

Milić Vukašinović: Kristina i Kiki su prosečni i neostvareni pa su mi dali NE!

Autor: Puls | 19.11.2013 - 15:15:00h | Komentara: 0

Pošto se na Jutjubu pojavio snimak za najavu naredne epizode “X faktora”, mnogi su bili iznenađeni pojavom maskiranog takmičara. U javnosti je procurila vest da se iza maske krije doktor za rokenrol – Milić Vukašinović.

Milić je otkrio da je prijavljivanjem za “X faktor” želeo da pokaže kako žiri komentariše nekoga ko ima talenta, ali da ne saznaju da je u pitanju osoba koja iza sebe ima veliku karijeru.
- Željko je provalio da sam to ja jer ima izvanredan sluh, iako sam se predstavio drugim imenom - Frenzy Ness, a pevao sam “Cure my loving you” . Želeo sam da se pojavim kao “one bend man”, ali bilo im je komplikovano da mi nameštaju sve instrumente, pa sam ja snimio matricu.

Milić Vukašinović

Milić Vukašinović

 Ja sam 80-ih radio u Londonu, tamo sam svirao, hteli su da naprave od mene zvezdu, ali ja nisam hteo, nije me interesovalo da se dalje mučim, pa sam se okrenuo bludu i razvratu. Moj engleski izgovor je odličan, nisu me po tome prepoznali, već po glasu - rekao je Milić i dodao:

- Takođe sam želeo da svima pokažem da mi možemo da se merimo sa amerikancima i englezima, to je “X faktor”, koji je i potekao iz Engleske, zato sam i pevao ovu pesmu.

Milić Vukašinović

Milić Vukašinović | Foto: Zoran Ilić

 Kako vas je žiri ocenio?
- Kristina mi je rekla da ne zna u koju bi me grupu smestila, od nje sam dobio “ne”, kao i od Kikija, dok su me Emina i Željko podržali. Moram da apelujem, da u žiri bilo kog takmičenja ne smeju da se stavljaju prosečno talentovani ljudi. Kiki i Kristina su neostvareni i to se odmah vidi. Emina je ispunjena žena, ona je uspela da napravi veliku karijeru u skladu sa svojim glasom i vidi se da je ostvarena, a o Željku mislim da zaista ne moram da govorim. Žao mi je što Kristini, kada mi je rekla da ne zna u koju grupu da me smesti, nisam rekao “smesti me među svoje noge”!

Zbog čega ste se prijavili?
- To je sve šou biznis, ja sam audiciju želeo da iskoristim da promovišem pesmu, i drago mi je da će se čuti. I da sam prošao dalje u takmičenje, naravno da se ne bih pojavio, jer je besmisleno da se ja takmičim sa klincima. Inače tamo u studiju je lako loš monitoring, čuješ zvuk tek tamo iza publike, a tamo dolazi dosta njih koji nemaju iskustva…grozno je za pevanje.

Tokom Milićevog nastupa u takmičarskom šou programu, njegova supruga Suzana ga je bodrila, a gotovo svima je poznata njihova velika ljubav, kao i međusobna podrška.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP