Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ VIŠE NE GOSTUJE U EMISIJAMA TELEVIZIJE „PINK”

Milica i Željko oterali Kovačevića!

Autor: A. Radojević | 03.07.2014 - 11:30:00h | Komentara: 7

Popularni pevač Saša Kovačević u poslednje vreme se ne pojavljuje u emisijama na televiziji “Pink”, a razlog tome jeste sukob sa Milicom i Željkom Mitrovićem. Kako saznajemo, Mitrovići su sa Kovačevićem zaratili jer je odbio da učestvuje na „Pink festivalu“, a od tog trenutka za njega više nema mesta u emisijama ove televizije.

Mora da nađe  novu izdavačku  kuću: Saša  Kovačević

Mora da nađe novu izdavačku kuću: Saša Kovačević

- Saša je uvek bio korektan prema Televiziji „Pink“, jer je oduvek imao sa njima dobru saradnju. Međutim, nedavno je došlo do sukoba između njega i čelnika „Pinka“ zbog čega on više ne učestvuje u njihovim emisija. Milica i Željko su želeli da se na njihovom festivalu pojavi i Saša Kovačević, ali kada je saznao ko sve učestvuje, on je ovu ponudu odbio.

Njih dvoje su se tada strašno naljutili i odlučili da za njega više nema mesta u njegovim emisijama. Već neko vreme on se ne pojavljuje u televizijskim projektima „Pinka“, što su gledaoci i mogli da primete - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevaču i dodao da Kovačević trenutno razmišlja samo o promociji svoje nove pesme.

Ili si uz njih ili te nema: Milica i Željko Mitrović

Ili si uz njih ili te nema: Milica i Željko Mitrović | Foto: Zoran Ilić


- Pošto nije u dobrim odnosima sa čelnicima ove televizije, Kovačević je odlučio da se njegov novi spot za pesmu „Noć do podne“ premijerno pusti u emisiji „Ekskluziv“ na Televiziji „Prva“. I ova situacija koja je naljutila Milicu i Željka, koji su po tom pitanju dosta sujetni, ali se Saša ne obazire previše na takve stvari, a trenutno mu je najveća preokupacija promocija nove pesme. Iako je pesma već naišla na dobre kritike, Kovačević želi da ona prestigne uspeh prošlogodišnjeg letnjeg hita „Slučajno“ - kaže naš uzvor blizak pevaču.

U nameri da čujemo šta Saša ima da kaže na to što Milica i Željko ne dozvoljavaju da se pojavljuje u njihovim emisijama kontaktirali smo sa pevačem, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon. Isto tako, ni PR služba Televizije „Pink“ u toku jučerašnjeg dana nije odgovorila na naše poruke.

Milica zvala prvu generaciju „Zvezda Granda” na Pink!

Kako je prvoj generaciji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” istekao ugovor sa “Grand produkcijom”, Milica Mitrović je kontaktirala sa svima njima i ponudila im prelezak u “Siti rekords”.
- Milica je kontaktirala sa svim finalistima prve sezone takmičenja “Zvezde Granda”, ali od svih njih jedino su Tanja Savić i Slavica Ćukteraš odlučile da pređu u “Siti rekords”. Bane Mojićević i Darko Filipović su odlučili da ostanu verni Saši Popoviću, te su odbili ponudu sa “Pinka” - ispričao nam je izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Poslednji komentari
  • kg Vreme: 03.07.2014 12:50h

    Bravo Sale!!!!!

  • Sujeta Vreme: 03.07.2014 14:06h

    Kakav festival,nego cinjenica da je poslednjih meseci nekoliko puta bio na konkurentnoj tv,a to Mitrovici ne prastaju.

  • VITEZ Vreme: 03.07.2014 16:27h

    Bravo Sale! "KADA SAM VIDI KO SVE UČESTVUJE" e baš tako, ne znam ko je gori ili Grandovci ili Pinkovci. A, nekada su u Beogradu bili Đokisti i Mikisti po Đorđu Marjanoviću i Mikiju Jevremoviću. Beograde, Beograde ?????

  • mima Vreme: 03.07.2014 17:08h

    Ovo dvoje su opasni!

  • Bratore Vreme: 03.07.2014 18:34h

    Neka je to uradio, Sasi nije mesto da peva medju onim likovima koji kao da su iz Kafkinih romana.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP