Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA JE NAŠLA NA KOGA ĆE DA SE UGLEDA

Milica imitira Karleušu!

Autor: Ekipa Alo! | 11.11.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Milica Todorović u poslednje vreme ima identične nastupe kao Jelena Karleuša. Naime, mlada zvezda "Granda" po uzoru na Karleušu praktikuje da tokom nastupa nekog momka iz publike skine do pojasa. Milica je tako na svom nastupu u jednoj diskoteci u Austriji izvela dečka na binu i skinula ga.

Miličin nastup

Miličin nastup

- Milica je dečku prvo dala mikrofon da peva. Kada je otpevao deo njene pesme, ona ga je povukla na binu i počela da ga skida. Svi su bili zatečeni jer Milicu nikada nisu videli u takvom izdanju. Ona mu je povlačila majicu nagore, dajući mu do znanja da treba da je skine, a kada je ostao go do pojasa, publici je rekla da će se tu zadržati, iako je mladić bio spreman da se skine i u bokserice - govori naš izvor koji se našao na licu mesta.

Jelenin nastup

Jelenin nastup


Kako dalje izvor navodi, svi prisutni u diskoteci bili su zatečeni Miličinim ponašanjem na sceni. Nekada stidljivi devojčurak izrastao je u Karleušinog naslednika, budući da samo JK skida mladiće na nastupima. Ono što je takođe uočljivo je i stajling koji je Milica imala te večeri, a koji podseća na onaj koji Karleuša ima na nastupima - kratak crni dekoltirani top i go stomak.

- Razmišljala sam da unajmim Karleušu da mi bude stilista - izjavila je Milica nedavno u jednom intervjuu i potvrdila ljubav prema pevačici.

Milica skinula JK!

Koliko se dobro snalazi u ulozi Jelene Karleuše, Milica Todorović pokazala je u jednom šou programu, u kojem je imitirala koleginicu. Ona je osim šminke, frizure i garderobe imala čak identične pokrete kao Jelena. Toliko je daleko otišla u imitaciji da je pevala baš kao JK.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP